Medzirasový vzťah

Príspevok v téme: Medzirasový vzťah
nebiely

Ahojte, chcem sa opýtať, aký je váš názor na to partnerstvá medzi rôznymi "druhmi" ľudí.

Ide totiž o to, že ja nie som biely, som cigán, ale páčia sa mi hlavne biele ženy. Ako to vnímate? Dokázali by ste byť aj s niekým iným? Či musí to byť čistá biela krv?

Som normálny človek, pracujem, nepijem, nefajčím, som vychovaný a slušný, nerobím bordel - dokázali by ste mi odpustiť, že nie som biely?

Či mám si hľadať len ženy svojho "druhu" ?

pragmatik

pokial viem tak rozmanitost a vyhody z nej plynuce je v podstate hlavny dovod preco sa zachovalo pohlavne rozmnozovanie a nie iba nepohlavne. a to co opisujes namesacny tak to je rozmanitost.

ale to nie je to na co sa autor pyta. zial neviem nepoznam tolko pripadov aby som mohol nejak odhadnut ako by asi vysiel vztah s bielou. zalezi kto s kym.

ale mozno dalsia fake tema ? no da sa o nej bavit aj s ignoraciou autora muhehehe

Mesačný princ

Mne by to nevadilo :) Ale ľudia inej farby pleti alebo žijúci v odlišných krajinách majú rôznu genetickú výbavu. Vyskytujú sa u nich odlišné baktérie, odlišne sa adaptujú a odlišne odolávajú vírusom, či baktériám...je tam veľmi veľa odlišností.

Je to nadlho sk.metapedia.org

Kto vie, ako to vlastne je. Ale najskôr vyskúšaj a uvidíš :)
Ja by som do toho šiel

pragmatik

No moj. Predovsetkym rasa nie je druh. Ine druhy cloveka na planete neboli v sucasnosti pozorovane. V davnej minulosti sme s nimi ale samozrejme planetu zdielali. Najznamejsi iny druh človeka (človek = homo) je človek neandrtalsky (homo neanderthalensis). Ostali sme Takze bavime sa o rase sk.wikipedia.org

A vztah s bielou zenou asi nebude taky lahky. Ved pozri na slovakov a ich tupost, malost, zakomplexovanost a zadubenost. Predsudky, rasizmus, nenavist, neochota a neschopnost pozriet sa na to aj z ineho uhla. Tak vela stastia.