Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Medzirasový vzťah

Príspevok v téme: Medzirasový vzťah
nebiely

Ahojte, chcem sa opýtať, aký je váš názor na to partnerstvá medzi rôznymi "druhmi" ľudí.

Ide totiž o to, že ja nie som biely, som cigán, ale páčia sa mi hlavne biele ženy. Ako to vnímate? Dokázali by ste byť aj s niekým iným? Či musí to byť čistá biela krv?

Som normálny človek, pracujem, nepijem, nefajčím, som vychovaný a slušný, nerobím bordel - dokázali by ste mi odpustiť, že nie som biely?

Či mám si hľadať len ženy svojho "druhu" ?

Marosko-n

Zaujímave je, že romske vzťahy s bielymi sú vždy problematické. Aj keď vznikne veľká láska vždy to skončí zle.
Vzťahy bielych a iných rás bývajú trvácnejšie, len s romami sú problémy, história nevie vysvetliť prečo ?
Asi vaša mentalita je moc primitívnejšia ako u iných rás. To asi bude dôvod.
Každé miešanie ľudských rás sa posunie do zadu vo vývoji. To dokazuje aj história tisícročí.Preto asi si najdi slušnú a dobrú cigánku a budeš šťastný.

Ajja 1

Problém nebude medzi Tebou a partnerkou,ale medzi rodinami.Vzťahy svokra nevesta sú ťažké aj bez rozdielnej farby pleti.

mesacnavila

V podstate všetci ti odpovedali.
Si slušný človek, to musiš ty a ona vycitit ked sa už date dokopy, či vam to vyhovuje.
Su aj také rodiny a klape to.A navyše si pracovity, slušny.
Su tu rozdiely kultury,rodin.
A väčšinou ste vy temperamentní.ludia.Treba to zladiť čo chcete v živote.Nejde o farbu pleti.
Všetci sme tzv. od Adama a Evy.
To je len na tebe-nepočuvaj tie blbosti naokolo od ludí . neda sa to dopredu určiť.Veľa šťastia.
Jasné že jednoduchšie je to so sukmeňovcom.uvidíš či ona bude chcieť-a rodinu akú mate.
(:

abcde12

Ja si myslím, že farba pleti závisí od dlhodobého pôsobenia rozličných faktorov, napr. intenzity Slnka. Je normálne, že ak pokožka nepotrebuje až takú ochranu, tak začne blednúť. Uvidíte, že tomu tak bude, keď sa to už nezačalo aj diať.

zalubenydoromky

A hovorite na toto? Ja som ani nevedel,ze je to romka. Naozaj to nie je na nej poznat,aspon ja som si to nevsimol. Neskor som to zistil,ale to som ju uz bral viac ako len znamu a z jej strany podobne. Otazka znie,ze aka bude reakcia okolia a ci to nie je riziko,co sa tyka mozno jej rodiny,ze ako to zoberu.

WHISPER

je o uplne v pohode...
ja poznam X- takých parikov,.. moj znamy, zlaty chalan -cigáň si zobral za ženu bielu blondinu,..no neskutočne im to pristane spolu...

Pedrodent

Ak sa ti páčia biele a niekto ti povie, že si máš hľadať cigánku, tak to urobíš? Podľa mňa nie. Naďalej sa ti budu páčiť biele. Takže hľadaj lásku a nie farbu pleti alebo rasu.

cernoch

Tu ide hlavne o rozlicnosti kultur a zvykov. Vsimnite si ako zeny,ktore sa nechali zlakat cernochmi a arabmi,tak sa ich manzelstva rozpadaju po nejakom case prave kvoli rozlicnej kulture. Potom si kradnu deti,vlacia sa po sudoch. Si rom a mate svoje obycaje,zvyky,naturu,sposoby. Neviem ci sa bude viediet zena prisposobovat,aj ked ano,dlho nevydrzi.

Kycera

Niet Ti čo odpúšťať! Naopak! Je chvályhodné, že si, aký si : normálny človek, pracuješ, nepiješ, nefajčíš, si vychovaný a slušný, nerobíš bordel! Toto je u mňa dôležitejšie ako to, že si inej rasy!
Poznám také manželstvá a klape im to. Vyskúšaj a uvidíš. Nech sa Ti zadarí! : )