Vyhodnotenie súťaže o nemeckú prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND

Táto diskusia patrí k článku: Vyhodnotenie súťaže o nemeckú prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND
Vyhodnotenie súťaže o nemeckú prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND

V súťaži o nemeckú prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND sa zúčastnilo 337 súťažiacich, z ktorých všetci odpovedali správne na súťažnú otázku. Z týchto sme vyžrebovali troch šťastlivcov, ktorí obdržia balíček prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind v hodnote 45 eur.

valaja

- ANNEMARIE BÖRLIND je kozmetika, ktorá je celkovo na prírodnej báze, to znamená, že neobsahuje žiadne parabény, žiadnu chémiu, ktorá by mohla nejako pleť nejako zaťažovať a ubližovať jej, práve naopak, to prírodné zloženie prispieva k riešeniu mnohých problémov s pleťou -

dobibina

tiez som ju zacala pouzivat asi pred pol rokom, ked som mala problemy so suchou pletou, je to kvalitna prirodna kozmetika, preto sa tiez neda zohnat len tak kdekolvek v nejakej drogerii...ja si ju objednavam cez internet cez assay...ale napriklad moja kamoska ta chodi ku kozmeticke, ktora tuto kozmetiku predava a pouziva... :)

mariga

valaja - aka to je vlastne kozmetika? nieco som o nej uz pocula, no v obchodoch som ju nenasla. da sa kupit normalne, ci sa len objednava?

valaja

- super kozmetika, od ANNEMARIE BÖRLIND používam radu EnergyNature už dlhšiu dobu a moja pleť sa výrazne zlepšila, mala som velké problémy so suchou pleťou, konečne som sa ich úspešne zbavila -