Začervenanie pokožky tváre

Príspevok v téme: Začervenanie pokožky tváre
ringo

Ahoj všetci. Mám takýto problém s pokožkou na tvári. Po prechode z chladu do tepla mi celá tvár sčervenie. Stačí ak je to rozdiel aj 5°C. V zime po dlhšom pobyte vonku sa mi po príchode do tepla vytvoria červené fľaky a zostávajú až do druhého dňa a celá tvár mi horí. Už som skúšal nejaké krémy, čo mi poradila dermatologička, ale bezvýsledne. Máte s tým niekto skúsenosti? čo to može byť a ako to odstrániť? ďakujem

ivana.z

Ringo,

A bol si s tym u doktora? Moze ist o tzv ruzovku.
Tu je koplexny clanok tom, ako sa treba starat o takuto plet. www.medaprex.cz

Hlavne si tvar cisti velmi jemnou penou na zacervenanu plet bez obsahu parabenov a mydiel - tie ti to este viac podrazdia. A potom na to idealne serum RedAler od Medik8. A teraz v lete pozor na opalovanie! To tomu tiez velmi skodi. Vela stastia

erika0910

Ahojte...mam tiez problem s cervenou tvarou...Stalo sa mi to az po porode a teraz to mam casto...Z nicoho nic citim horucavu a pozrem do zrkadla a som strasne cervena...uz sa hambim chodit von co mi to vadi...poradte mi nieco,,prosim...

zajo6

Zdravím. Mám problém so začervenaním tváre okolo úst a nosa. Bol som s tým u kožnej a predpísala mi Alocom GEL ktorý vôbec nepomáhal. Potom mi známa dala afloderm a ten mi trochu pomáha. Keď vídem do chladu začervenane miesta trochu zmodrejú.....Už fakt neviem čo s tým :/ Ďakujem.

AdamKrt

Kremy obsahuju vodu a ta v zime zacina tuhnut na lad uz okolo 4 stupnov C. Pripadne, ak obsahuju glycerol, ten pritahuje vodu.

Skusil by som cistu lekarsku vazelinu. Ta vodu odpudzuje.

Citujem o lekarskej vazeline:
-----------
VAZELÍNA LEKÁRSKA sa používa všade tam, kde je potreba dôkladne premastiť pokožku, prípradne ju ochrániť pred nežiadúcou vlhkosťou alebo chladom. Ďalej sa používa k premasťovaniu stvrdnutej a suchej kože.
-----------

Mne osobne na zacervenanie pomohlo z Lidla telove mlieko CIEN, biele s Panthenolom pre citlivu pokozku. Obsahuje rozne oleje - avokadovy, kokosovy, ale aj alantoin na upokojenie pokozky, tiez Panthenol. Namazal som si to na tvar, tam kde som to mal cervene, davam si to na noc.

poliewoocka

druha moznost je ze mas rozsirene a citlive cievky na tvari.Su na to kremy-proti cervenaniu-v lekarni.Treba sa popytat