teplota nad 38 st.a triaška u 10 ročného dieťaťa

Príspevok v téme: teplota nad 38 st.a triaška u 10 ročného dieťaťa
vandad

Dobrý deň
mám 10 ročného syna od 9 rokov ak ma teplotu nad 38 začne u ňho triaška silna, teplota mu vybehne večer zaspinka a tak po hodine začne s ním tirasť,stalo sa to v septembri,pozvracal sa utekali sme na pohotovosť,nechali ho na pozorovaní sledovali nas na neuro ,3x robili eeg mozgu kvôli vylúčeniu epilepsie,čo aj vylúčili,pred 3 dňami sa situácia zopakovala, triaška,zvracanie,detska ĺekárka nám povedala,že to môžu byť silne zimnice pri viróze alebo akoby slabší febrilný krč z teploty ale syn má už 10 rokov,táto situácia nás vystraší vždy, je možné aby už pri teplote nad 38 stupnov aby mal takú silnu triašku?Ďakujem

Gima

Mne sa taketo udialo tiež a sprchovala som sa pravidelne vlažnou vodou, potom zabaliť a do tepla. Ked bola teplota vložila som si do ponožiek nakrájanú cibulu a prespala som to. Bolo po teplote aj zimnici.

gabona1

Ahoj, ja som to mávala ako dieťa, pravidelne pri teplote aj triašku. Nič vtedy nikto neriešil. Vyrástla som z toho. Teraz mám takmer 40 a keď ma raz začas zasiahne horúčka, tak mávam vysokú 39,5 a viac a umieram, ale triašku už nemám.