zpoznal som jedno dievca a kedze som si tu vsimol ze sa zakladaju temy ohladom povahy ludi podla narodenia v znameniach tak skusam aj ja. Takze moja cerstva frajerka je znamenie Lev. Mate niekto skusenosti so zenami v tomto znameni? Ake su?
dikez
zena Lev - aka je?
Ja som žena lev,ale každá levica je iná a prejavuje sa ináč v spojeni s mužom rozneho znamenia a tak.
ty musiš citit to sa nedá, napísala som ti tam dole.
ja sa ešte necham dosť často oblbnúť a som až príliš empaticka ale v podstate by to malo byť jedno ak si rozumiete a mate sa radi.
neporovnávať venujte sa sebe.
Ja som žena lev,ale každá levica je iná a prejavuje sa ináč v spojeni s mužom rozneho znamenia a tak.
ty musiš citit to sa nedá, napísala som ti tam dole.
ja sa ešte necham dosť často oblbnúť a som až príliš empaticka ale v podstate by to malo byť jedno ak si rozumiete a mate sa radi.
neporovnávať venujte sa sebe.
preco kolko mam rokov? Obaja mame pred 20tkou
Astrologus chcel som skor skusenosti od zivych ludi ake maju so zenami levicami nez nejake clanky z webu ale dik
Su to falosne mrochty, rozmaznane, minu ti vsetky peniaze
ŽENA LEV
Žena Lev je výnimočne krásna slnečnica s temperamentom a ak chcete, aby sa znížila a prijala po zvyšok života vaše meno, budete mať mnoho konkurentov. Býva stredobodom pozornosti v miestnosti plnej mužov, ktorí ju obdivujú. Baví ju jemné flirtovanie, aby sa uistila o svojej ženskosti a žiadanosti. Zapôsobí na ňu galantnosť, šľachetnosť, bohatstvo a spoločenské postavenie. Napriek jemným zdvorilým spôsobom, jej hrdosť a dôstojnosť nikdy nedovolí, aby ju muž vodil za nos a urobil si z nej rohožku. Narodila na to, aby vládla a diktovala štýl, zvyky a spôsoby. Vkus má obyčajne vynikajúci, hoci trochu nákladný. Občas môže mať muž pocit, že zarába iba na kozmetičku, kaderníka a jej šatník. Ako hostiteľka je ústretová a s priateľským úsmevom si získa každého. Vie skĺbiť materstvo so zamestnaním do dokonalej rovnováhy. Nikdy ju nezatvárajte medzi štyri steny ako gazdinku, tolerujte jej márnivosť, majte profesiu, ktorá sa vyrovná tej jej, nechajte sa ňou ovládnuť a nikto nezapochybuje, že ste frajer, lebo ste získal Levicu. Miluje totiž iba silných mužov.
mam skusenosti povedz, čo chceš vedieť.ale zo znameniami to nie je tak ako myslíš, lebo každý sme iní či sme take znamenie onaké čimame taký vek alebo iný či žijeme tam alebo inde. kolko mate rokov?
všeobecne ale nemusí byť.lev je ohnivé znamenie-ale záleží z akej rodiny je či sa to prejaví pri ostatných.
je spravodlivý pomáha ľudom pochopí ked potrebuju, jeho hlavným orgánom je srdce a chrbtica musí si dať pozor.
je zraniteľný aj ked to nevidno.s nikm sa nechce deliť o partnera ale ho miluje nepodvadza.veľmi ľubi ak ľubi.
horúce city má.
je ako slniečko-ked sa narodil pod štastnou hviezdou
bývapekna dlho vyzera mlado.
ma rada deti, je dobrou matkou bije sa za nich ako lev aj za toho čo má rada.
možno má zavistlivcov treba dať pozor. nesme mať silné citové preživanie kvoli srdiečku, boli ju klamstvo .
je veselá vačšinou spoločenská,niekedy moc rozhadzuje ak nieje tak vychovana-nevie šetriť-nie le pravidlo
ostatné.
ostatné ohnive znamenia su baran strelec....
ty si aké znamenie. ale každý sme iní aj ked je to povedané všeobecne.Ty ju poznáš ty musíš vedieť.