zena Lev - aka je?

vierka78

Nie je o pravda tie drísty niektoré.Toho mladého oblbujete, im je dobre a teší sa a vy mu to znechucujete hamba.
Nepoznáme ich, on ss s nou kamarati je to na nom .Znamenia všeobecne neplatia tak ako si ľudia myslíme ani štatisticky.
Sú opuštane ženy, opušťaní muži-ale určite nie toho podľa toho znamenia. Sadli si nesadli.
Lev je dominantný- ale nemusí keď nechce-záleží koho má pri sebe a všeličo možné.
Napr. o škorpionoch sa hovorí že chcú dosiahnuť veľa,zadrapčivý.-ono to dosť často platí-tiež chcú hlavné slovo.
Neda sa to určit všeobecne ale od prípadu k pripadu.Rodina,prostredie, povaha........neviem
Zaleži koho má pri sebe.

Vierka55

Vo všeobecnosti sú to nebojácne a cieľavedomé ženy, ktoré dosiahnu, čo chcú. Ak si vytypujú nejakého chlapa, tak ho dostanú. Poznám 6 levíc , 5 z nich bolo takých, tá šiesta bola zakríknutá, takže tam sa to neprejavilo.

Tyyyyff

Neriad sa znameniami ani to necitaj,poznal som jednu levicu ,ktora sa riadila tymi znameniami a verila tym dristom ze ona je ocarujuca slnecnica,a predstav si ze bola blondina ,no totalna fiflena pri ktorej by bol chlap chudak ,ked uz na to tak veris tal lev nevhodny na vztach

Tyyyyff

Neriad sa znameniami ani to necitaj,poznal som jednu levicu ,ktora sa riadila tymi znameniami a verila tym dristom ze ona je ocarujuca slnecnica,a predstav si ze bola blondina ,no totalna fiflena pri ktorej by bol chlap chudak ,ked uz na to tak veris tal lev nevhodny na vztach

gulikom9

Ale kedje napr rozhranie lev a rak ako my s priatelom tak nevieme presne ako sa to bere.
hlavne že ju máš rad a ona teba, nerieš znamenia to sa nedá. su aj takí ludia aj takí, to sa neda jednoznačne.
Rozpravaj s nou a nie tu to je najlepšie. uvidiš.
Je to naozaj?

gulikom9

Ale kedje napr rozhranie lev a rak ako my s priatelom tak nevieme presne ako sa to bere.
hlavne že ju máš rad a ona teba, nerieš znamenia to sa nedá. su aj takí ludia aj takí, to sa neda jednoznačne.
Rozpravaj s nou a nie tu to je najlepšie. uvidiš.
Je to naozaj?

tweetie

Najlepsia kamoska zo strednej bola levica a ak by som mala podla jej povahy posudzovat vsetky levice, tak bola super clovekom a to mam na mysli i ju ako clovek, inteligencia, moralka.
Vazila si priatelstvo, ochotne pomahala rodine, priatelom i ludom, kt. nepoznala. Bola vtipna a celkovo vesely typ. Co sa tyka chalanov - ziadna koketa, praveze verny typ. V sucasnosti je uz vydata, maju krasnu dcerku, je obetava mamina. Jej manzel vyzera byt tiez stastny a spokojny.
Ale fakt ze levicu poznam iba jednu, tak neviem posudit, ci sa to da zovseobecnit. Kazdopadne, ja mam dobru skusenost ako kamoska (a to ja nie som levica, cize nejde tu o propagovanie vlastneho znamenia :) ).
Z pohladu priatela sa ti tu musia vyjadrit asi skor nejaki chlapi.