Pred pár dňami som stretol náhodou na pohovore do jednej firmy bývalú platonickú lásku zo základnej školy. Kedže sa dievča nevydalo a teda má to isté rodné priezvisko tak som ju zpoznal po mene aj keď vzhľadovo je samozrejme iná už. Bol som ako žiak zákl. školy strašne platonicky zamilovaný ale vedela to celá trieda teda chalani z našej triedy to vedeli. A zrazu po toľkých rokoch ju stretne na pohovre do tej istej firmy? Nieje to osud? Ako vyobjímali sme sa... no nevyuži tu príležitosť po toľkých rokoch ju neobjať prvykrát bez pocitu viny veď sa patrí po toľkom čase nevidenia sa :-)
Pokecali sme spolu a pozval som ju po pohovore na kávu. Ako som sa len potešil keď som zistil že nikoho nemá. Lenže ja mám priateľku a chceme sa vziať. A zrazu toto. Plánujem svadbu pomaly a zrazu ma zasiahne Amorko z ničoho nič nečakane stretnem platonickú lásku zo strednej. Neviem ešte výsledky pohovoru ale kiežby nás vzali oboch do tej firmy bolo by fajn len tie výčitky voči priateľke. Ju milujem ale prečo práve teraz prišla tá druhá? Prečo? A čo ak nás oboch vyberú pracovať v tej firme čo potom? Našli sme sa cez fb a spriatelili sa, vymenili telef. čísla a akosi mi to začína prerastať cez hlavu. Teda zase sa cítim ako keby som chodil do školy a boli sme spolužiaci.Čo mám robiť v takejto situácií? Asi som ju nemal žiadať o fb a telefón číslo však? Urobil som niečo zlé?
A navyše si keď nieje priateľka doma púšťam nahlas túto pesničku
www.youtube.com
Amorov šíp ma zasiahol už druhykrát (do tej istej)
Áno, je to pravda, že to môže byť pekná ilúzia, ktorú si projektuje ako pravdu. Je to aj spomienka na pekné školské časy, kedy nebolo toľko starostí. Ona ho už ani nemusí namotávať, lebo už namotaný do veľkej miery je. Je to niečo nepoznané, tajomné, priam mystické, čo ho priťahuje. Keď s ňou bol, tak na neho isto pôsobila príjemne, plus jej vyžarovanie ako tej pravej. Aktuálnu priateľku už má zmapovanú, tak láka aj niečo nové:-)
Musis si vybrat tu na ktorej ti viac zalezi. A co ked sa ta tvoja platonicka laska zmenila co ked je to vo vnutri bestia? Odporucam viac uu spoznaj a podla toho sa zariad. Musis byt stastny v prvom rade ty
Mal by mieriť do srdca, ale on mi trafí ruku? Haló? A ešte čosi škriekal, že do it yourself. Mal by ísť na protialkoholické...
A ešte na neho prezradím, že je furt pod parou, pije akési víno (všetci pijú) a potom strieľa kade tade. A keď trafí vášho malého miláčika, čože to robí na Vašej nohe - ha?
Áno, je to pravda, ale mne sa stala taká vec, že moju budúcu priateľku nieže len zasiahol, ale zastrelil, lebo vtedy skúšal nový luk, nie to nebol luk, ale kuša. Ja keď ho najbližšie uvidím, tak tým kameňom mu to čielko zaraz rozbijem a potom vám toho vrábľa odfotím a tu vycapím, tak na!
do Amora treba hadzat kamenmi lebo bud lieta spity alebo ma problemy so zrakom ked niektorych co uz maju niekoho postreli hned niekolkymi sipmi a ini co nemaju stastie v laske ...nie a nie postrelit sipom
kamenom donho! :-)
Ale on nemá také šípy, aké má Amor. Amor sa môže postreliť jedine sám a to pri neodbornej manipulácii s lukom. Už by v tom mal mať prax, ale rozuma stále nikde... Lieky to nežere...
vieš čo bude najväčšia sranda?
keď ju si vyberú a teba nie :DDDDDDDD
potom ťa láska prejde a Amora budeš chcieť streliť šípom Ty! :DDDDD
Stará láska nehrdzavie, na to si daj pozor, keď vás tam oboch zoberú. Sám uvidíš. Srdcu nerozkážeš. Myslíš, že sa ovládneš, keď s ňou budeš dennodenne? Asi si romantik, keď si spomenul Amora. To sa ženám páči.
Ospravedlňujem sa za preklepy a chyby a opravujem ide o lásku zo základnej školy lebo druhykrát som v texte napísal stredná :-D To tá láska mi motá hlavu :-D