Može mi toto pomôcť

Príspevok v téme: Može mi toto pomôcť
simona010

mam taky problem, velmi sa mi potia chodidla a to aj potom co sa rano osprchujem a chodidla si nasprejujem deodorantom urcenym na nohy alebo aj ked deodorant striedam s chladzujucim kremom urcenym na chodidla. Pridem z prace a nohy mam spotene a niekedy aj pachnu sice viac po spreji ci kreme ale spotene su tak ci tak.
A ked sa len osprchujem a sprej ani mast nedam a idem von len na kratko tak sa rychlo spotia. A to ci mam obute tenisky, botasky, beznu spol. obuv, lodicky, cizmicky, baleriny... stale sa spotia.
Kamaratka mi radila ze mam si kupit Driclor, neviem ci som to spravne napisala ale akosi tak to znelo.
Je vraj urceny na podpazusie ale moze sa pouzivat aj na chodidla. Mate s nim niekto skusenost? Pomaha vam?
A ako casto za den ho mam nanansat? Kolko stoji a kde je mozne ho kupit?
Dik

WHISPER

mne pomoze ked mi smrdia nohy od pracovnej obuvy, večer pri tv do lavorika teplu vodu , kus čo nohy zakryje a ocot ..

a ten driclor si chvali vela ludí, aj na nete, rok čo rok zvažujem kupu a este som nekupila, nenormalne sa potim, musim tielka pouzivat napriek tomu mam 10cm skvrny spotene na tielku pod pazuchami..

da sa kupit v kazdj lekárni a vraj aj v DM

bulibulo

šak nohy sa potia aj vlete najma, s tým nič neurobíš sprcha a voda hotovo, čo nad tým spekuluješ aj pod pazuchou aj cele telo sa poti to je normálne.