Dobrý deň..
Chcela by som sa poradiť ale skôr resp. opýtať ľudí,ktorí majú možno podobný zdrav.problém ako ja. Mám 18, už týždeň pociťujem časté krútenie hlavy a závrate. Niekedy sa cítim ako keby som bola opitá. Pitný režim dodržujem a taktiež aj tlak mám v poriadku. Nemôže to byť nedostatkom nejakých vitamínov? Prípadne ako by ste riešili takýto problém vy? Treba navštíviť lekára?
Ďakujem za všetky rady a prajem krásny deň :)
Časté krútenie hlavy
Maš mažela?,mohol by ty pomoct,horučavy,dobré jedlo,priroda
Točenie hlavy veľmi často spôsobuje blokácia krčnej chrbtice škoda že problému krútenia hlavy až pocit odpadnutia a krčnej chrbtice da veľmi malo rieši spolu .Máme s tým veľmi dobré výsledky a darí sa tento problém riešiť čt
0245925858, 0907 829319
Točenie hlavy veľmi často spôsobuje blokácia krčnej chrbtice škoda že problému krútenia hlavy až pocit odpadnutia a krčnej chrbtice da veľmi malo rieši spolu .Máme s tým veľmi dobré výsledky a darí sa tento problém riešiť čt
0245925858, 0907 829319
treba pit vela vody
Je také obdobie strasne teplo kup si vejar alebo ventilator doma mate,Medzi 11-15h-čo najmenej vonku, sprchuj sa vlažnou vodou,tlak sa v pribehu dna mení.Teraz je viac ovocia a zeleniny, zaraď k jedlu,možno vyčerpanie zo školy-cez prázdniny oddychuj-nech ti pomáhajú rodičia malo by to prejsť za nejaký čas-vyhybaj sa slnku-klobučik, aj v chládku je teplo-aj mne je divne-lebo neznášam horúčavy, niekolkokrat pod sprchu.
poprechdzaj sa až podvečer, vela spi oddychuj(:
najčastejšie,býva chyba v krčnej chrbtici-akupunktúra
nizky tlak, koli počasiu, -meteosenziivita... aj ja to mám..
nepíšeš či piješ kávu, ak nie tak zarad jednu ráno do jedálnička,
ja som mala take stavy, aj na vysetreniach som bola a OK..
aj zrak sa mi zhoršil aj sluch...
pomohol mi čaj ginko biloba-klember - maju v kazdom obchode...
prekrvuje, ak maš aj syndrom studenych končatin, zahreje...
sice sa vdaka jeho učinkom človek kusok viac potí, ale dá sa to prežiť
+ k tomu som si kupila v Dr. max ginko biloba vyzivovy doplnok...
to uz asi polroka, beriem, pijem čaj kazde rano aj s kavou a je mi lepšie..
Skús športovať a ak je to príliš silné vyhľadaj lekára ;D