Hulila som asi tak 3 roky ..neviem či mi do toho niečo neprimiešali..ale momentalne mam psychicke problemy a neviem co mam robiť,trpim uzkosťou ..bojim sa aj zaspať,búšieva mi srdce.. ked sa pozriem do zrkadla tak akoby som to ani nebola ja...a niekedy mam take divne pocity ze sa citim divne v realite akoby tam ani nepatrim...je to zlozite opisat a je tazke tieto stavy zvladat..stale sj hovorim nech sa ukludnim ze vsetko bude vpohode..chcem aby to vsetko uz prestalo lebo predtym som bola dievca co sa tesilo z malickosti a mala som svoje sny, teraz ma vobec nic nebavi.. nechuti mi jest.. am hnacky zo stresu ..mam z toho vsetkeho strach ..samozrejme s drogami som už skončila.. neviem co mam robit aby to prestalo a aby som bola znova normalna..bojim sa ze sa zblaznim..planujem aj vyhladat psychologa..prosim ak niekto prezil nieco podobne pomozte mi
Psychické problémy kôli drogám
Čauky, ono samo neprejde. Ja som sa tiež takto napravila po niekoľkoročnom búrlivom manželstve s drogami. Ja som zo všetkého odskúšaného zatiaľ prišla na jeden fakt skvelý liek a tým je joga, asi ti to príde úplne od veci, ale toto bola pre mňa fakt záchranná slamka ako sa nejako ´´prebudiť´´ ... Ak budeš chcieť ozvi sa, môžme si napísať ;-)
ziadne drogy v tebe nespustia nic, co by uz v tebe nebolo, takze pretrpiet do dna a nemiesat do toho ine drogy
predtym sa izoluj, aby ta vonkajsi svet velmi neovplyvnoval hlavne ludia