Dobrý deň, neviem ani ako začať.......pred vyše rokom som sa zaľúbila.do.jedného chalana. V živote som žiadneho nemilovala tak ako jeho. No on si našiel.inú a mne sa v tej chvíli zrútil svet z jedného dňa na druhý. Bolo to rýchle a nečakané. Neskutočne som sa trápila bola som na dne. Už som.sa.z.toho pomerne.dostala, hoci mi to trvalo hrozne dlho. To, čo ma.stále trápi.je to, že často sa mi motá v myšlienkach, že čo práve robí,s kým.asi tak.je. Niekedy ho vidím v snoch a tiež mávam chvílky si pozrieť jeho fotky na soc. sieťach. Neviem, prídem si ako šialená, že potom.všetkom ho stále nedokážem vymazať z hlavy ako aj zo srdca. Nie je to už nič túžobné ale aj tak :-\.V živote mi.nikto tak neublížil ako on, čo sa týka dôvery a citov a ja sa stále.nedokážem myšlienkami.odpútať. Stalo.sa.niekomu.niečo podobné.ako.mne.alebo len ja.som takýto exemplár.:-) Viem som strašne hlúpa, že.sa.tým vôbec zapodievam no je to silnejšie ako ja.
Myšlienkami stále s bývalým
ho na fb zablokuj a nepozeraj ho.... je to minulosť čo čakáš...?
ty si za to možeš sama, sama sebe škodíš ked ho hladaš na fb, občumuješ a vytahuješ stare kryvdy čo maš vo vnutri znovu na povrch,... ja som bola s jednym 10 rokov! tvrdil že navždy a zrazu to už neplatilo a bez slova ma vymenil za druhu, no a akurat včera som sa nahodou dozvedela vdaka FB že sa zobrali, kedze ona ma už jeho priezvisko, ukazal mi ju fb v navrhoch na priatelstvo... svina FB...
ale čudujem sa už to so mnou ani nehlo...
vdaka koncu toho vztahu som si prehodnotila priority, zmenila som robotu ktora ma už nebavila, v tom čase som urobila vela zmien......uvedomila som si čo chcem v živote robiť, že sa tu nechcem zadebniť,..a iem si za svojim snom....
mala by si to urobiť aj ty, isť dalej, zmeniť prácu, prestahovať sa..ja neviem... niečo o čom snívaš a ísť si za tým...
zivot nie je o tom, co chceme, ale co mame
Ja som si tiez drzal odstup od dievcat,az prisla jedna,ktora ma presvedcila,ze som jej zivotna laska. Uveril som jej,dal jej sancu,staral sa o nu,pomahal ako sa dalo. Ked ma uz vyuzila ako sa dalo,utiekla za inymi s tym,ze za to mozem ja. Doteraz to nedokazem pochopit naco to bolo dobre,kedze ja som sa nikdy dievcata ani nedotkol a mal som predstavu,ze si pockam na jednu. Naivne a hlupe. Este po rozchode som sa stale o nej dozvedal same spinavosti,zjavne ma aj podviedla,proste od zaciatku klamala o tom aka je. Po rozchode sa mi este od nej dostala spravna davka posmechu a ponizovania. Ostalo prazdno,bolest a plac. Bohuzial ako tu uz bolo spominane,niektore veci v tebe uz ostanu navzdy a poznacia ta do buducnosti. Tazko pochopit,ze niekto kto vam tvrdil do oci,ze vas miluje sa neskor zachova ako najvacsia svina na svete a dokaze len ublizovat. Neviem ci este niekedy si niekoho pustim k telu ako ju,pretoze odhalil som sa pred nou uplne cely. A vraj ste tie emocionalnejsie a neznejsie pohlavie. Urcite som nebol dokonaly partner,ale toto som si nezasluzil. Takze nie si jedina,takych povrchnych a hlupych ludi je asi spusta.
Mňe sa to síce nestalo, nakoľko si od ženských držím odstup, no podľa socialných sietí a rôzných diskusných fór si niečím podobným "preskákalo" oveľa viac mužov ako žien. Ženské si totiž myslia, že keď maju výhodu v možnosti vyberania si potencionálnych partnerov, tak im patrí celý svet.