Zdravim, viem ze sa mi tu asi budu mnohi posmievat a povazovat tuto temu za vymyslenu ale vopred vam davam najavo ze to nieje vymysel ale zial pre mna realita. Preto ziadam o diskretnu pomoc a rady ktore mi pomozu.
Som s priatelom na dovolenke pri mori uz piaty den. Sme prvykrat takto vkuse niekolko dni spolu kedze sa pozname ani nie pol roka. A moj problem je ten ze ja odkedy sme prisli sem nemozem sa vys..t.
Proste citim tlak v bruchu, pobolovanie uz teraz ale hanblivost pred priatelom mi brani akosi si ulavit. Sme ubytovani v izbe s wc a zo mna to nie a nie vyjst. Prve tri dni som to akosi neriesila aj ked uz som myslela nato ze raz to na mna prijde a budem musiet ist. Ide o osmednovy pobyt. Takze nejde to nerobit ale ja sa pred nim tak hanbim ze pojde na wecko po mne a tam smrad. Ako je tu na wecku ventilator ale to bude pocut ze som ho pustila a on bude vediet ze preco som ho asi pustila. Ta hanba... Takze prve tri dni nic a odvcera a dnes uz tie tlaky su ale ked uz som aj ochotna sa konecne vys...t tak nic. Som taka cela stiahnuta z toho alebo co.. Ja neviem..
Prosim co mam robit? Strasne sa pred nim hanbim. Ako viem ze je to robi kazdy clovek a je to prirodzena ludska potreba ale je to nechutne. Aj ked som u nas doma u neho obcas prespavala nikdy som si u neho neulavovala na zachode len u nas doma.
Prosim ako to prekonat? Sme stale spolu kedze sme v cudzine a aj von z izby ideme stale spolu, nikdy nie osamote takze nemam moznost vyuzit chvilu keby by som bola sama na izbe. Bolo by podozrive ak by som ho poslala do hot. bufetu nieco kupit, objednat. Prosim babenky ktore stravili prvykrat niekolko dni spolu kdekolvek so svojim priatelom ako to riesili? Prosim zdrzte sa ti co nemate alebo nechcete radami reagovat na temu blbych a vysmesnych komentarov. U mna je toto teraz najvacsich problem.
Dakujem
sorry za ten nick ale nic ine mi nenapadlo
Kvôli priateľovi mám zápchu?
A to ze som pisala ze citim uz tlaky a mam bolesti nic?
uz sa tesim ked sa k teme vyjadri moj janko :-D
tak mi vysvetli ako ti mam uverit ze niekolko dni neseres a nemas zdravotne problemy :-DDD
lebo ti dam tu vymyslenu temu zmazat a ty sem uz nepachnes ani pod tymto ani pod inym nickom
Samozrejme ze on to robi ale ja sa tvarim ze to nevnimam. Aj ked pusti ventilator tak to nekomentujem a nejdem vtedy po nom na wecko.
Tak rozmyslam ze keby som sla na wecko v noci? V hlbkomo spanku by si to mozno nevsimol ked bude spat nie?
toto nikto nemoze myslet vazne :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
ale da sa to. ludia s tym mavaju problem. preto sa hovori ze par je si az vtedy naozaj blizky ked si pri sebe prdnu.
zmen k tomu celemu svoj postoj. tvoj priatel sere ? urcite sere. aj smrdi jak hovado. ked ano tak co sa hanbis. vyser sa aj ty. vezmi to s humorom. to cely vas vztah budes pred nim tajit svoje sranie ? to bude prinasat problemy do vztahu a priatel sa na teba po case vysere. takze sa neser a vyser sa lebo vas vztah doseres. si myslis ze ta opusti ked zisti ze seres ? a on je co nieco extra ? jeho sranie je nieco specialne ?
V mori sú omnoho väčšie svinstvá, napr. množstvo mŕtvych rozkládajúcich sa tiel, takže jedno hovno je ako zrnko piesku v púšti. Ešte sa môžeš vysrať v kúpeľni do umývadla pri zapnutej sprche, ale to more je podľa mňa v tvojom prípade lepší nápad. Alebo sa vyser normálne na záchode a nehádž vinu na priateľa...
Preboha to nemyslis vazne? Ako mam sr..t do mora? A mam potom plavat v tom mori? Fuj!
Lepsi napad nemas?
A kto tvrdí, že to má byť pri kraji mora ? Vlny do teba nebudú udierať, keď sa celá ponoríš...
A tebe by sa pohodlen sr..o ked s tebou nabijaju morske vlny? A Plaz je plny ludi?
Nenapadlo ti stiahnúť spodný diel plaviek v mori a tam sa vysrať ? To už sú ženy fakt až tak hlúpe ?