Kvôli priateľovi mám zápchu?

Príspevok v téme: Kvôli priateľovi mám zápchu?
nemozemkakat

Zdravim, viem ze sa mi tu asi budu mnohi posmievat a povazovat tuto temu za vymyslenu ale vopred vam davam najavo ze to nieje vymysel ale zial pre mna realita. Preto ziadam o diskretnu pomoc a rady ktore mi pomozu.
Som s priatelom na dovolenke pri mori uz piaty den. Sme prvykrat takto vkuse niekolko dni spolu kedze sa pozname ani nie pol roka. A moj problem je ten ze ja odkedy sme prisli sem nemozem sa vys..t.
Proste citim tlak v bruchu, pobolovanie uz teraz ale hanblivost pred priatelom mi brani akosi si ulavit. Sme ubytovani v izbe s wc a zo mna to nie a nie vyjst. Prve tri dni som to akosi neriesila aj ked uz som myslela nato ze raz to na mna prijde a budem musiet ist. Ide o osmednovy pobyt. Takze nejde to nerobit ale ja sa pred nim tak hanbim ze pojde na wecko po mne a tam smrad. Ako je tu na wecku ventilator ale to bude pocut ze som ho pustila a on bude vediet ze preco som ho asi pustila. Ta hanba... Takze prve tri dni nic a odvcera a dnes uz tie tlaky su ale ked uz som aj ochotna sa konecne vys...t tak nic. Som taka cela stiahnuta z toho alebo co.. Ja neviem..
Prosim co mam robit? Strasne sa pred nim hanbim. Ako viem ze je to robi kazdy clovek a je to prirodzena ludska potreba ale je to nechutne. Aj ked som u nas doma u neho obcas prespavala nikdy som si u neho neulavovala na zachode len u nas doma.
Prosim ako to prekonat? Sme stale spolu kedze sme v cudzine a aj von z izby ideme stale spolu, nikdy nie osamote takze nemam moznost vyuzit chvilu keby by som bola sama na izbe. Bolo by podozrive ak by som ho poslala do hot. bufetu nieco kupit, objednat. Prosim babenky ktore stravili prvykrat niekolko dni spolu kdekolvek so svojim priatelom ako to riesili? Prosim zdrzte sa ti co nemate alebo nechcete radami reagovat na temu blbych a vysmesnych komentarov. U mna je toto teraz najvacsich problem.
Dakujem
sorry za ten nick ale nic ine mi nenapadlo

Fantasyi

Neviem, co sa dorabate a hrate na fiflenky. Boze, co je na tom nechutne? Sranie je normalna vec. Normalne zavres dvere, vyseries sa a vyvetras, co je na tom? Sme ludia a kazdy clovek serie.
Niektore zeny su strasne humusacky, hraju sa na fiflenky, smrad narobia na verejnych hajzloch, ako keby jedli zdochliny.

Bubliii

Aj ja prosím vymazať túto tému, je nechutná a zjavne vymyslená. Toto je zmýšľanie 5-ročného decka a nie jednej dospelej ženy. "Jdu blejt, velebnosti".

Sranica

Ja som pred svojou priatelkou sral na zachode a v pohode. Myslim,ze vacsi druh intimity medzi dvoma ludmi uz ani neexistuje :)

celitulo

slusne sa spravať, je tam taká požiadavka.užto má asi vyriešené je teplo a treba veľa piť,veď to má prechodne.
lebo je na výlete, akto trvá dlhšie a nevie čo s tým, tak poradiť sa s dr. o strave a cvičit panvové cviky

Prirodzenavec289

Ahoj :) v prvom rade ta chcem uistit ze niesi sama :) Ja mám presne tento problém ale nie len pred priateľom ale celkovo ci som dla s triedou alebo mladšia na tabory vzdy tento isty problém. 1. Uvedom si ze je to všetko v tvojej hlave. Je to psychika. Zrejme niekde vo faze tvojho detstva sa stalo niečo co.ti brani ulavit si. Drzis nepustis ..prečo..nie je to tak u vo vzťahoch v zivotee? Je mi nieco neprijemne je prirodzene si ist ulavit. Je na mieste to riešiť so psychológom ktorý ti tento komplex pomôže odstranit. Zbytocne ti to zneprijemnuje život ver mi. 2. Navštíviť verejnee vecka v hoteli alebo niekde aby si mala klud tak neskoro v noci okolo tretej rano ked tam budes sama. Bez stresu. Alebo okolo tej tretej (vtedy frajdo spi) chod navc zapni sprchu aby bol hluk 2. Jedz vela ovocia zeleniny veeelmi vela pi cistej vody naj 3. Tvoj priatel chodi na vc tiez uvedom si ze aj megan fox sere a smrdi to :D priroda to tak zariadila :D takze v noci to zvladni a nenechaj si pokazit dovolenku ..vela statia prajem..ale viem.co toje je mi ta straaasne moc lutoooo :/ zvladni to nejak