Dobry den.
Najprv by som rad opisal moj status. Mam 19 r. som chlapec vysoky 195cm a na svoju vysku som aj celkom stihly. V obdobi puberty som rychlo vyrastol co mi sposobilo miernu skoliozu a posun pravej lopatky. Nikdy som sa nevenoval zvlast nejakym sportom, specialne. No moje problemy sa zacali asi pred 8/9 mesiacmi. Zacala sa mi tocit hlava a zavraty pri roznych cinmostiach napr. Pri lezani, jedeni otacani niekwdy sedeni atd.. Odvtedy som pobehal vsetky mozne vysetrenia ako rtg, MR krcnej chrbtice kde mi nasli napriamenu lordozu. Mam aj hypermobilitu a tetaniu. Casom som sa zacal viacej vsimat, zacalo ma trapit nadmerne praskanie v krku (pri otacani, nadychnuti a pod.) a chrbtici ako takej, stale na tie moje tazkosti myslim. Odvtedy sa to samozrejme zhorsilo. Zacal som vidiet aj rozne iskricky alebo take elektrizujuce flaky, ciernej alebo bielej farby, zavysle na pohybe hlavy / krku. Mam ppcit stuhnutosti v oblasti krku, aj ma v nom dakedy poboli. Najviac ma triapia tie zavraty co mavam.spominam, ze okrem krcnej lordozy a miernej skoliozy anatomicky mam inak tu chrbticu ok, vraj. Neviem ci to je normalne alebo co, prosim kto vie nech mi nejak pomoze, dakujem. Pekny den.
Chrbtica
A nemoze to byt tym, ze som aj rychlo narastol? Pripominam ze vobec nepouzivam ani pc uz skoro rok
ide o krčnú chrbticu.Najlepšie to vyliečiš akupunktúrou
Tomas12345
Tomas, nie tlak mam v poriadku, ono ta hlava sa mi toci bud v pohybe, (s krkom alebo otocenim hlavy, vacsinou nadol alebo nahor.) alebo ked lezim a pod.
Mam pocity ze padam a uz sa mi aj stalo ze som siel po vonku a az som sa zapotacal normalne, z toho ako sa mi zatocila hlava.
Este chcem dodat.
Niektore rana sa zobudim a ked sa posadim, tak mi dojde nahle nevolnost od zaludka, taka akoby silna slabost a aj vtedy sa mi toci hlava. Zacnem vidiet vsetko zosvetlene, iskricky hukot v usiach a pod.
Uz mi aj hovoria ze si domyslam ale to nieje pravda. Kde je chyba? V com ?