Zaregistrovali sme vyššie ceny v obchodoch-najmä potravín.Dosť to išlo hore. Aký je dôvod?
Vyšie ceny v obchodoch
Na dedine sa dá pestovať, v meste nie.
Na dedine sa dá pestovať, v meste nie.
Niekto to tu číta lebo sú članky v novinách.
Dochodci nemajú čo dávať vnúčata
Len také jednoduche temy treba sem dávať
Niektoré rodiny aj ktoré maju-pýtaju od príbuzných . Vyžmykana stredná generácia.
Preto to je ,lebo sme národ vzdelanych chamtivcov.
aj za iných vlad mali veci horšie, to nie je o tom kto tam je,neviem prečo to je-lebo ked niečo zvýšia a potom ide
hore potravina v obchode-to už nie je vec vlady ale obchodníkov,kvoli ziskom, nie sme v socíku.
lebo aj su hlasy že nech nezdvíhaju min. mzdu, lebo reakcia bude že obchodnící ta zatiahnu ešte viac.tak neviem v čom to je
Nečudujte sa ! Všetci vo vláde aj v parlamente nás klamú !
Zníženie cien potravín na 10% Dph na jednej strane,
Na druhej strane z výšenie priemernej mzdy skoro na 900€. a to sa musí niekde prejaviť.
Ľudia majú viac peňazí tak treba zvýšiť ceny aby sa nemali lepšie !!!
A vy sa čudujete prečo ceny idú hore, veď treba kradnúť pod vedením tejto vlády a aby bolo z čoho !!! ,treba zvýšiť príjem s DPH z výžších cien.
Takže treba zase voliť Tieto vzdelané ale chamtivé vlády a ceny za spokojnosti hlúpich Slovákov zas pôjdu hore.
Minimálna mzda má isť hore ,tak treba Slovákov oškubať o všetko !!, čo im dáme navyše.
Ako Pán Fico oškubal dôchodcov !!
Zvýšil im podľa nariadenia únie minimálny dôchodok !!
Ale zamlčal, že im niekoľko rokov až desiatok rokov nezvýši valorizačný dôchodok. Takže aj keď za zlepší ekonomika týmto 120 tisícom dôchodcov sa nič nezvýšil
Kým ostatným dôchodcom sa pravidelne každý rok zvyšuje dôchodok !! A všetci mladí strední aj dôchodcovia sedia ako sprosté barany ticho.
Lebo ak babka dostane malý dôchodok tak nemá z čoho dať mladým ani vnúčatam, tak Sľub Pána Fica zvýšiť dôchodky, 2016 je vlastne vedomé plánované dlhodobé okrádanie Slovenských občanov !!!!!
Vsimol som si to.. isiel som kupovat maslo do lidla, a naraz stoji ovela viac. Pride mi to vtipne, ze ma 10% DPH, ale je drahsie nez predtym.
Vsimol som si, ze isli hore aj jogurty... dost na to nastvalo.
To maslo z lidla bolo take lacne a dobre, (to ceske, nie nemecke), a naraz uz stoji 8 euro/kg (este nejak pred dvoma tyzdnami som ho kupoval za 6,8/kg)
Zasada keď človečia tlupa nekupuje niečo dlhšie, musia znížiť aby sa nevypredalo.
Ale ked budeme viac používať tie samoobslužné pokladne miesto predavačiek tak ich zminimalizujeme-nebudú mať pracu-musí riešiť štat a povýšit stroje ktorým pomaly nebudeme rozumieť nad človeka je ´dalšia katastrofa. Pestovať na balkone a vyrabť RýCHLE LACNé jednoducj´hé jedlá, a tešiť sa.
Sice vonku sú vyššie platy, ale platia vyšši nájom,starostlivosť-aj zdravotnu,dovolenky,musia si zabezpečovať
dochodok, nemožu mať PN deti tam maju po roka meterskú potom do prace.atď.Oni sem chodia lebo sa im tu pači a pre nich je lacnejšie.Ked tam ideme na skusy tak tam nevydržíme.
Ked štrajkuju napr. Woswagen a ked im zvyšuju platy musia zvyšovať dopyt,a to ma vplyv na zvyšovanie cien v obchodoch. prisli sem preto lebo maju lepšie zisky, pojdu inde.
a čo hovorili tak kým poplatia všetko na zamestnanca aj odvody, tak veľka sláva to nie je a niekedy prerobia.
potom prepúšťaju alebo robia nejaké manévre-napr. so ženami
Zasada keď človečia tlupa nekupuje niečo dlhšie, musia znížiť aby sa nevypredalo.
Ale ked budeme viac používať tie samoobslužné pokladne miesto predavačiek tak ich zminimalizujeme-nebudú mať pracu-musí riešiť štat a povýšit stroje ktorým pomaly nebudeme rozumieť nad človeka je ´dalšia katastrofa. Pestovať na balkone a vyrabť RýCHLE LACNé jednoducj´hé jedlá, a tešiť sa.
Sice vonku sú vyššie platy, ale platia vyšši nájom,starostlivosť-aj zdravotnu,dovolenky,musia si zabezpečovať
dochodok, nemožu mať PN deti tam maju po roka meterskú potom do prace.atď.Oni sem chodia lebo sa im tu pači a pre nich je lacnejšie.Ked tam ideme na skusy tak tam nevydržíme.
Ked štrajkuju napr. Woswagen a ked im zvyšuju platy musia zvyšovať dopyt,a to ma vplyv na zvyšovanie cien v obchodoch. prisli sem preto lebo maju lepšie zisky, pojdu inde.
a čo hovorili tak kým poplatia všetko na zamestnanca aj odvody, tak veľka sláva to nie je a niekedy prerobia.
potom prepúšťaju alebo robia nejaké manévre-napr. so ženami
Svet potrebuje infláciu. Vysokú infláciu. Je to spôsob, ako sa zbaviť obrovského dlhu a vymaniť sa zo súčasnej dlhovej krízy.