Chcem začať

ella811

AHOJ! Takže...ja mám taktiež 13, tak ako ty...poznáme...Ale vážne nerob blbosti. Kamoš sa reže, respektíve rezal kvôli tomu, že ho nechce moja kamoška, ďalšia kamoška, kvôli vážnym problémom, ale po mojej veľkej snahe aj snahe ostatných s tým prestala viac menej..Ďalšia začala len tak z nudy(po našom dohováraní to už nerobí pokiaľ viem, ale vidíš? Dobrý nápad, treba ju skontrolovať)...ďalšia preto, lebo to bolo in, ale tú som skoro odstretlila, keď som sa to dozvedela a hlboko do duše som jej prehovorila a čepele sa už ani nedotkne, veľmi pekne sa spamätala...Takže...nerob blbosti...chceš byť in a mať jazvy po rukách...? Máš problém? Vieš o tom dúfam, že sa tým nič nevyrieši...
Ak máš dobrých kamarátov tak si to všimnú a nenechajú ťa. A aj na stehne si to všimnú, lebo ja som si to všimla...
Ja ti možnože oči neotvorím, ale toto by malo...vážne prečítaj si to a ptm povedz či chceš byť ďalší takýto prípad mojo. Užívaj si to, že máš 13, veď trz sa všetko začína tak prečo by sa to pre teba a tvojou vinou malo končiť? Dosereš si život a to ti za tie chvíľkové stavy nestojí. Je to rovnako návykové akoby si začal brať drogy...
Mám 13 tiež, viem aké pocity zažívaš, ale nechaj zvíťaziť tvoje zdravé zmýšľanie. ;-) NEZAČNI TO ROBIŤ, LEBO Z TOHTO KRUHU UŽ ŤAŽKO VYJDEŠ A UBLÍŽIŠ TÝM HLAVNE SVOJIM BLÍZKYM KTORÝM NA TEBE ZÁLEŽÍ...!

Toto si určite prečítaj!

www.zdravie.sk

Prajem pekný dník, kľudne sa tu vypíš, prečo to chceš začať robiť, myslím, že ťa dokážem pochopiť. ;-)

Tomas12345

Preco sa chces zacat rezat ? tym nic nevyriesis jedine to ze si to okolie aj tak vsimne a dostanes z toho nejaku fakt silnu infekciu alebo aj otrravu krvi a lekari ti uz potom nemusia vediet pomoct.

Napis mi na tomas55555@centrum.cz popis tvoje problemy , a budem sa ti snazit pomoct urobim pre to maximum :)

purinko0

Zrejme godzila ovláda boj. umenie spoj sa s ním.Aj ja ti doporučujem, nebuď blbý užívaj si život, čo ťa teši.
To je teda blbý napad.Kolko rokov maš. A nerobiš si srandu?