Tmavy husty vytok

Príspevok v téme: Tmavy husty vytok
Reteta

Dobry den toto som pisala do fora
Zdravím mám 12 a pred 5mesiacmi som dostala kvasinky.(kvôli tesným nohavickam) Samozrejme som to nikomu nepovedala. Skusila som kokosovy olej a trochu mi to pomohlo. O pár dni som si všimla že medzi malými a veľkými pyskami mám ako keby spojené nejakou blanou. Ja som to furt chytala a ohmatavala čo to vlastne je. Mavala som tvarohovy vytok alebo biely povlak z kvasiniek či dokonca aj ako keby sopel. Teraz v poslednej dobe 2 dni dozadu ma stipe aj analny otvor a keď idem spať okolo 22:30 tak o 00:00-01:00 sa zobudím moji rodičia nespia a mňa strašne stipe anal a to som zabudla že pred dvomi dňami som použila mydlo na vaginu a odvtedy ma to stipe. Tolko krát som ro už chcela povedať no potajme si holim chlpky. Najhoršie je že sa idem tento týždeň očkovať na 12 rokov. Zistia mi to z moču?
----- no anal ma nestipe uz no vcera a dnes som si vsimla ako keby sopel tmavy na toaletnom papieri. Zajtra idem na tabor a ockovat som sa nebola. Co to moze byt som zufala a trasiem sa mam aj ako keby stipanie a malu vyrazku pri malom pysku qsi z holenia mam sa bat ? Prosiiim pomooc

Petrenka

Aku chceš radu? Matky sa bojíš, lebo sa holíš, ku gynekologovi tiež nepôjdeš, lebo tam by si tiež mala ísť s mamou. Tak si kup ženský čaj.

Reteta

Neni vam to tu trosku trapne a ubohe ro tu pisat? Mam len strach a hanbim sa a ako som apominala uz zacalo mi to vcera