Autosedacka, alebo podsedak?

GOING

Bezpečnostné pásy vzadu nie sú vo vozidlách výškovo nastaviteľné a podsedákom sa koriguje aj výška dieťaťa aby bezpečnostný pás nešiel cez krk.
Pri týchto parametroch dieťaťa je podsedák v poriadku.
Pri kúpe podsedáku odporúčam každý vyskúšať aj s dieťaťom a zapnutým bezp. pásom či je podsedák okrem iného dostatočne vysoký aby bezp. pás obopínal hrudník a nie krk.

Radka777

Ahoj, naša Emka mala tiež 7 rôčkov a cestujeme s podsedáčikom. Ak ste ešte nekúpili, tak za mna odporúčam stránku www.detskapostel.com. Švagrina ma odtiaľ niekoľko vecičiek a spokojná tiež.

Didi895

Ahoj, ja sa chcem podeliť o veľmi milú skúsenosť zo stránky www.detskapostel.com. Sedák nás veľmi milo prekvapil a náš malý sa nestažuje na dlhé sedenie... čiže za mna určite táto stránka

Bara12

Ahoj,
taky mám 7-mi letého syna a od jara už jezdíme jenom s podsedákem. V klasické sedačce se syn hodně potil, zvláště na delších cestách. Na jaře jsme kupovali tento podsedák www.mimulo.sk.
Zkoušela jsem zjistit, jak je to podle zákona (žiju na Slovensku), ale ty informace se hodně liší. Mám kamaráda policistu u dopravky a ten říkal, že podsedák berou jako autosedačku. Takže bych určitě volila podsedák, pro syna to bude mnohem pohodlnější.
Štastnou cestu.