Ahojte všetci ktori ste sa rozhodli prečitať si moju žiadosť o pomoc.Mam 15 rokov.Od školky som mala najlepšiu kamarátku,boli sme spolu každý deň žiadne problémy hádky až doteraz.Hrozne som žiarlila vždy keď šla s inou von.Bála som sa že bude mať nove kamaratky a na mňa zabudne a bolo mi hrozne ked som bola niekde a ona sa zabávala s inými.Ešte sa to dalo zniesť až kym mi nezačal pisať jej frajer.Pačil sa mi už dlhšie ale vedela som že ho ona miluje tak som to nechala tak.Presviedcal ma že to s nou je stratene a tak sme si par krat vyšli von.Hneď keď sa to dozvedela tak sa na mňa hrozne nahnevala,prestali sme sa kontaktovať a oni sa dali znovu dokopy.Mala som ju hrozne rada aj cez to že si vymyšlala niekedy a klamala mi.Po asi dvoch mesiacoch sme sa znova začali rozpravať a ten debil mi znova začal pisat a ja som naletela.Asi mu šlo o to aby sme neboli kamaratky.Pochopila som to dosť neskoro.Ja to hrozne všetko ľutujem.Aj keď som jej pisala zle veci nemyslela som to tak len som mala nervy.Hrozne mi to všetko chyba.Ma teraz inu kamaratku s ktorou chodi von.Čo mam robiť aby sme boli znovu take kamaratky ako predtym?
Chyba mi a mrzi ma to
Ahoj , najlepsie bude ak si aj ty aj ona spolu sadnete , o vsetkom si pokecate , a vsetko si vyvetlite, mozno to nebude ako pred tym , ale bude to aspon lepsie ako teraz. a Toho chlapca, ktory vas rozhadal , by som ignorovala aj jedna a aj druha.
Už to nebude ako predtým. Musíš si aj ty nájsť novú kamarátku. Veď človek ako človek, ženské sú si aj tak podobné.