Pekne popoludnie,obcas si to tu len tak citam,momentalne mam pre Vas otazku?V skratke-Zobrali by ste si chlapa,ktory sice rozprava o Vasej spolocnej buducnosti a ano aj robi kroky,ktore tomu nasvedcuju ale iba materialne.Po citovej stranke sme moment.na bode mrazu nikdy to sice nic moc nebolo ale aspon sem tam prejav bol momentalne uz asi 8mesiacov nic,ani pusa ani intimnosti ani sex...
Svadba,anoNie?
...prítomní povstaňte... asi irelevantné...
Keby že mám ja svadbu, tak len takú veľmi malú, neboli by tam ani rodičia, ani jej rodičia, ani starí rodičia, ani bratranci, ani sesternice, ani pes, ani mačka. Neviem, koho som ešte opomenul?! Radiátor by som zobral, lebo ten by mi isto dal za pravdu:-D
Haidi/ferihitka, nie nezobrala by som si ho. A ani by som nezostala v takom vzťahu, keď ja potrebujem citové prejavy a on, nech je akokoľvek dobrý chlap, ak mi nevie dať najavo, že ma má rád, dovi dopo. Lebo konkrétne aj pre mňa, sú takéto drobnosti niečo rovnaké ako dýchanie. Neviem bez toho byť. Ale ty nie si ja, možno sa s tým dokážeš zmieriť - takýto je, city prejavovať nevie/nechce ale je skvelý v iných veciach. Ked sa s tým dokážeš zmieriť a brať ho takého aký je - chladný - môže to byť fajn. Ale čím viac sa v tom budeš rýpať - prečo je taký a čo tým sleduje - tým viac sa to bude zhoršovať, bude ťa to zraňovať a otráviš si vzťah. Takže bud z toho vycúvaj, odíď alebo sa s tým zmier. Alebo trp ako ťava, ďalej premýšľaj, prečo taký je. Prd ti to pomôže.
Nadáva ti? Tipnem si, pekne šťavnato a vulgárne.
Máš gyn. problémy? Ureoplazmu a pod.
vela muzov ma svoje rodinne stastie postavene na peniazoch, lebo vedia, ze oni su ti, ktori sa musia postarat, ak sa to vsak stane len povinnostou, nemoze z toho vyklicit nic dobreho, zvlast ked este ani nie ste svoji a nemate deti - vtedy sa to vsetko este zhorsi aj v takmer "bezchybnych" vztahoch zalozenych na laske
ak vsak mal zlu skusenost uz od destva, napriklad rozvod rodicov a matka s ktorou ostal musela obracat kazdu korunu, moze ho to poznacit dozivotne a iny sposobom zitia nepozna, nez cez peniaze, takze peniaze moze povazvoat ako prostriedok ku slobode a obdaruvaniu rodiny
ty si donho bola zalubena, ci co ta pri nom po cely cas drzalo, ked tie city neboli nikdy bohvieake z jeho strany? neviem si predstavit fungovnaie v takom vztahu, musi to byt dost smutne, i ked on to mozno vnima o trochu inak, ale tiez asi nie je tak celkom stastny
Zase je to len o komunikacii medzi vami dvoma. Tych moznosti je vela,tu na fore to nikto za teba/za vas nevyriesi. Kym si s nim nesadnes,tak to nezistis. Uplny zaklad kazdeho vztahu by mala byt komunikacia,dlhe hodiny rozhovorov uplne o vsetkom,aby ste co najviac spoznali kym pojdete do manzelstva. Nemat sex pred svadbou nie nic zle,ma tak mozno nastavene hodnoty. Moznosti preco nevie prejavovat emocie a city je viacej. Moze to byt rodinnym prostredim,nevidel svojich rodicov si vyznavat lasku. Nejaka trauma,je prilis uzatvoreny do seba alebo si mysli,ze lasku ti dokaze tak,ze sa ta snazi co najlepsie zabezpecit po materialnej stranke. Tiez je tu moznost,ze je to clovek zalozeny na peniazoch a v nich vidi zmysel zivota,s takym clovekom nikdy nebudes stastna.
Je gay, ze potrebuje svadbu z rozumu? Ak to pre teba nie je takisto svadba z rozumu, tak v takom manzelstve, kde chybaju prejavy lasky, budes trpiet.
Veriaci?nieje a ano ja mu pusu dam aj ho objimem ale nic ostane len pri tom a sex no niekolkokrat som sa o nieco snazila ale odmietol takze som rezignovala uz neskusam a sme tam kde sme...
Haidi, no a ty mu pusy a sex davas? Vyzera to, ze to z rozumu chcete obaja, kedze planujete svadbu napriek absencii citovych prejavov.
je veriaci?