Ahojte mám 15 rokov a mám mozno pre vás nedôležití problém. Mám jednu kamarátku ( a mám ju aj celkom rada) a rada by som s nou trocha obmedzila kontakt. Lebo mala som aj lepsiu kamarátku len som sa s nou trocha odcudzila, ale teraz sa uz spolu zase veľmi bavíme. Ale ja teraz neviem čo s ňou. Rada by som sa s nou bavila ale menej lebo uz mám zase svoju BFF naspäť. Chodím von s obidvoma ale uz im to robí nervy. A ja neviem ako s nou obmedzit kontakt.
Navyše kamarátka
Tak v prvom rade si zamysli, aké by bolo tebe príjemné, keby ti tvoja kamoška z mosta doprosta povie, už sa nestretávame, nemám na teba čas, chcem byť s inou kamoškou a pod. Asi veľmi nie, však? Máš 15 a ja chápem, že my dospelí sa na to pozeráme trošku inak, ale naozaj nevidím dôvod, prečo by si sa preboha nemohla kamarátiť s oboma. S jednou chod von jeden deň, s druhou druhý deň. A nemusíš im oznamovať, že zrovna teraz si vonku s tou druhou.
Ale toto, čo som napísala platí za predpokladu, že s tou prvou kamoškou (nie BFF) nemáš nejaké problémy a berieš ju naozaj ako kamošku, s ktorou sa chceš aj ďalej priateliť a nie iba ako náplasť po BFF. Ja som dávno dospelá a udržujem kontakty so všetkými mojimi priateľmi a nie virtuálne, keďže neuznávam FB. Takže ak to zvládnem ja popri práci a iných povinnostiach, určte to zvládneš aj ty, veď teraz sú prázdniny a máš kopec voľného času ;) Len ide o to, či chceš..