Zdravím,
HAK som brala skoro 10rokov posledného štvrť roka hak neberiem, a preto nepoznám svoj cyklus. Nerozumiem či je možne tehotenstvo, čomu by som sa ja veľmi potešila aj manžel.
Ide o to že mávame (samozrejme) nechránený pohlavný styk. Mne je posledné dva mesiace poriadne mdlo a chytá ma únava. Som schopná prespať celé dni. Precitlicelosť bol mojim asi celoživotným problémom. V noci sa budím na wc. V priebehu poslednylch týždňov ma rozbolel chrbát no teraz je to ok.
Mesiačiky mi (asi) meškali týždeň, pred týždňom som mala tie príznaky ako kŕče v podbruší, navreté prsia etc. Neskôr to prešlo. Včera som zvracala, hromadili sa mi sliny, odišla mi chuť do jedla, aj keď by som si fakt rada dačo dala. No čokoľvek ucítim, ďakujem neprosím
Včera ma rozboleli kĺby, dostala som teploty, kŕče do brucha v podbruší také silné až že som nespala, ráno som začala krvácať. Snažím sa pomaly vstavať z postele no aj napriek tomu vidím po celom obzore hviezdičky.
Som fajčiarka no od včera keď si zapálim zaleje ma pot, príde mi do zvracania a polku cigarety zahodím.
Momentálne ma pichá vo vaječníkoch, mam citlivé podbrušie na tlak a možno je trochu zatvrdnute. Posledné dni som bola strašne nafúknutá. Brucho som mala no proste ako balón.
Na GYN mám v pláne ísť v utorok, iba v ten deň robí môj doktor a minulý týždeň mal dovolenku.
Viete mi poradiť čo to môže byť? Veľmi pekne ďakujem za každý názor. Prajem pekný zvyšok dňa.