Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to škodlivé?

dazdnik

Je to top tema lebo toto slovakov najviac bavi. Keby neboli na slovensku ine problemy tak 99,9% slovakov by rozoberali taketo veci.

baribal

V pohode, praveze je to velmi dobre na plet a omladzuje to, len pozor na oci, tam to stipe. Ejakulat obsahuje vela vitaminov.

1odpoved

pokial ta pritom nenapina na grcanie, tak si nim nechaj ksich ostriekat
ak ho nechces stratit, tak by ti malo v prvom rade zalezat na jeho poteseni a uspokojeni a nie na tvojom ksichte, ktory je v tejto veci uplne nepodstatny
vyfajcit ho moze aj ina ktorej to nerobi ziaden problem, ked sa bojis akne

zuzuli45

alica70 prečo radiš ked maš tam temu s problémom a sama nevieš čo je ucta a laska.
Mate dievča alebo chlapčeka- jak mu budeš vysvetlovať-lasku Katastrofa s vami

verik78

to je vrchol neucty do pusy a na tvar. šak si ťa nevaži tam to nepatri, koľko maš rokov?
viete čo hovorí chlap "Kravy sprosté ani krava domáca to nerobí."tymto ho stratiš, lebo to nie je ženské ale ako chlap
Predpokladam že je to vymyslená tema ktorá sa má zmazať, koľko maš rokov

verik78

to je vrchol neucty do pusy a na tvar. šak si ťa nevaži tam to nepatri, koľko maš rokov?
viete čo hovorí chlap "Kravy sprosté ani krava domáca to nerobí."tymto ho stratiš, lebo to nie je ženské ale ako chlap
Predpokladam že je to vymyslená tema ktorá sa má zmazať, koľko maš rokov

zdravimhusy

ake ste vy niektore kravy,
"nechcem ho stratit.."
tak nech ti aj serie na saty ze?
si date so sebou robit vsetko lebo ho nechcem stratit..

alica70

Nikde sa mi mari ze som citala , ze pokial je zdravy, tak to neskodi , praveze semeno ma vsebe nieco co je na pokozku dobre , ale jedna pan/slecna i sa po tom vyhadzala, nakoniec zistili ze dotycny pan/chlapec mal nejakeho parazita, nebola to pohlavna choroba ale nieco proste mal. Tak podla toho ked ti to nic nerobi tak je asi ,,city,, a je to ok , ak ti to narusi pokozku tak nech prestane ... a hlavne pokial sa ti to nepaci tak to nerob, nikto ta nemoze nutit robit nieco co ti nie je po voli