Ahojtw prosim o radu. Mam 13 a stale jem. Aj ked som plna tak sa najem do prasknutia a stale v sebe akokeby citim hlad. Už vidim že som dost pribrala. Prosim pomoc
Zavislost na jedle
vcera i dnes zerem jak pes a je mi to celkom fuk
- lenže tu keďže je toho hojne, tak máme celkom problém s takýmito vecami -
Godzilla, a co potom s tou pachutou, ked sa v cloveku vyplavuju toxiny, ak nic neje? Ked jem normalne, tak v pohode, no ak dlhsie nie, zacinam citit hnilobnu az kovovu pachut, ktoru musim prebijam cukrikmi a i tak to velmi nepomaha na jej zahnanie, pokym sa zas nenajem.
Ahoj, v škole máte určite nejaké športové krúžky, skús si niečo vybrať a venovať sa tomu. Potrebuješ vyplniť čas a dobrý pocit z jedenia dobrým pocitom z nejakej činnosti. Sama píšeš, že už máš pocit, že si pribrala. Zastav sa, vzchop sa a nenechaj sa ovládnuť jedlom :-) Za chvíľku to budeš opäť práve ty vo svojej koži :-) Nech sa ti darí.
Maroska a Godzilku si nevsimaj, vedú svoj vlastný život za hrubym sklom :-)
V tej Afrike by sa čudovali aké prasiatka vykrmené plávajú k ním.
Tak preto sa sem hrnú, keby sme boli chudý , tak by sa ku takým chudým netisli a bolo by po problémov s migráciou. Smi sme si na vine. Veľ asi jeme.
Ja mám takú teóriu, že netreba jesť niekoľko dní, aby sa trochu stiahol žalúdok. Nejako to potom človeka až tak neťahá jesť. Dobrá rada nad zlato, ale ísť do Afriky kvôli tomu, aby človek schudol? Ja som mal v úmysle preplávať Stredozemné more, aby som sa tam dostal, ale neviem, ako by na mňa pozerali tí, ktorí by mi išli oproti? Asi by som ich dosť zaviedol. Ale aj ako psychologická stratégia by to nebolo zlé, zobrať loďky a plávať k brehom Afriky. Nech pozerajú, nech...
Treba ti ísť do chudobných krajín, tam schudneš hneď. Treba mať pevné zásady, a potom to pôjde.