Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel ma prekvapil

Príspevok v téme: Priatel ma prekvapil
anickazhe

s priatelom sme sa rozpravali, že by sme už chceli vyskušať spoločny sex, kedže sme spolu už 3 mesiace a dohodli sme sa na zajtra. Ale on ma prekvapil tým, že mi povedal, že sa mu neda stiahnuť predkožka, len do polovice, ale ze s tým pri sexe nema problem. Co si o tom myslieť? doteraz som mala dvoch chalanov a ti s tým nemali problem.

cmeliak

Bohuzial je to tak. Laska sa nosi,ked je iba vsetko v poriadku. Kazda vie milovat,ked su veci podla jej predstav. Vtedy sa aj pekne a lahko hovori o hodnotach. Ak je clovek pekny,titulovany, s peniazmi a zdravy,hojoj tolko lasky co cely svet nevidel. Akonahle niektora premenna z idealnej rovnice vypadne,cary mary fuk..je to vsetko tvoja chyba,mozes si za to sam a clovek vtedy rozmysla....halo,ved mas tolko chyb a vsetkeho a predsa som bol s tebou.

ffcela

cmeliak, hlavne ze si nahovaraju ze sex patri do vztahu v ramci velkej lasky, no ak muz dostane rakovinu semennikov, tak bye-bye velka laska, vitaj milenec...zena si bez mihnutia oka najde iny ud a este sa bude pred okolim hrat na starostlivu chuderu, ktora sa pre manzela akoze obetovala a vzdala sexu

taknejak

Mal som podobný problem ako tvoj priateľ. Ľahšia fimoza. Bol som odhodlaný ísť aj na obteiezku, ale nakoniec nebolo treba. Pravidelne "cvičenie" pomohlo.

cmeliak

udivuje ma,ako to tito ludia stale vedia uhrat za kazdym na lasku a stale znova a znova. Laska sa rovna novy pohlavny ud.

hehe1

ma fimozu, to znamena, ze sa mu neda predkozka pretiahnut cez zalud, ma to od narodenia asi, da sa to riesit ambulantnym zakrokom, ale komu to nevadi, tak nemusi