Ahojte, viem, že tu chodia ludia väčšinou si posťazovať alebo hladať nejake rady do zivota a ja som tak rozmýšlal, či by som tu nenašiel nejake dievča, co by sa chcelo zoznámiť, aj napriek tomu, že mam nejake svoje problemy, s ktorými sa musim pasovať a možno dostanem aj nejake rady na ne :D
Takže som ešte relatívne mladý chalan - mam 25 rokov, pracujem, rad bicyklujem, behavam a celkovo som športovy typ. Strašne nerad sedim doma, stale niečo robim, alebo sa niečomu venujem, a je to sice paradox, ale musim o sebe povedať, že trpím aj sociálnou fóbiou. A ta mi občas zneprijemnuje zivot. Ale už nejako proti nej nebojujem, zvykam si na nu. Myslím si, že aj s nou sa da zit plnohodnotný zivot, ale jedna vec ma velmi trapi, a to že si neviem najsť spriaznenu dušu, s ktorou by som mohol traviť čas, venovať sa jej, chodiť na výlety, do prírody a prosti uživať si spoločne chvíle. To mi strašne chýba. A ako som spomínal, nie som chalan, ktorý sedi doma zatvorený, ale stale niekde chodím, či na kupaliska, do prírody, športovať a tak. Ale väčšinou sam a chcelo by to ešte niekoho. Snazim sa tu fobiu prekonávať každý den, ale myslím si, že v dvojici by to šlo omnoho viac. A čo sa týka vzťahov, tak doteraz som nemal priatelku, dosť som sa venoval praci, ale musim povedať, že dosť dievčať malo o mna zaujem, aj mi písali, ale ja som sa ziadnej neozval, preto, lebo som sa bal im povedať o tom, že mam tu fobiu, a viem, že to takto dalej nemôže isť. Hladam si len tu jednu a pravu zenu na zivot.
A čo by som ziadal od priatelky - hlavne to, aby mala srdce na spravnom mieste, aby mala tiež rada pohyb, šport, prírodu. Nemam vôbec zaujem o zeny, ktoré zaujímaju len to, kde idu do baru, na diskoteku, alebo take, čo maju tendenciu stale striedať partnerov, stači mala chyba a už je pri nich dalši. Bohužial, vzťahy v dnešnej dobe su dosť na nízkej urovni, su plytke, povrchne a o take nestojim. Vidim to aj na mojich nejakých známych.
Ak by sa nejaka dievčina našla, bol by som rad, a keby to aj nevyšlo, tak aj kamaratka poteší :D
Hladam si spriaznenu dusu
Ja som zistil zaujimavu vec. Casto ked nejaka baba, zena bola zaujimava svojou povahou, bola dost ina nez ostatne hlavne svojimi zaujimami, nazormi, prehladom o ...prakticky o vselicom moznom, pohladom na zivot, stylom vyzoru a tak, tak som zistil, ze je lesba. Vobec ne vsetky lesby vyzeraju na pohlad ako muzi. Kto zazil vie. Takze heteracky su sexy lebo su jedine ktore mozem pojebat, ale lesby maju sexy mozgy s ktorymi chcem zit. Vculeky co ? Existuje heteracka ktora neni svojim mozgom tak priserne nudna, rovnaka stadovita ovca ako ostatne, velmi jednostranne a strasne plytko zamerana ???? Lebo ta ich unifikovanost je nieco neuveritelne. Jak keby ich jedna mater mala.
Asi blba rada, ked pises, ze mas socialnu fobiu, ale aj tak si myslim, ze ked si sportovec a chodis hodne von, tak skus sa zoznamovat pri sportovych aktivitach. Budes tam mat i istotu, ze si sadnete s hobby a budete ten cas travit spolu, tak ako si prajes.
Skus sa premoct a nenasilne oslov dievcata pocas sportovych aktivit.
WHISPER - iba ja sam. Ale mam ju určite. Teraz to už nejako neriešim, ale mal som aj horšie obdobia. Ale snazim sa ju prijať a zit s nou najlepšie ako viem. Asi mojim najväčšim problémom je to, ked musim pred niekým jesť alebo piť. Tazko to zvladam, strašne mi začne bušiť srdce a triasť ruka, že ani lyzičku, poharik neudržim v rukach. Pred blízkou rodinou s tým nemam problem, ale v spoločnosti cudzích ludi som mimo pri tejto aktivite. Ale inak si myslím, že ostatne veci dobre znášam, len problem mi robi pripadna navšteva doktora - vtedy som nehorazne nervozny. Neviem prečo.
Kvietocekmileny - ked chceš, tak sa ozvi na mail a môzeme pokecať :D
a tu fobiu ti diagnostikoval kto??? či ty sám...?
na zaklade čoho?
lebo podla toho čo píšeš že chodiš von, na kupaliská a sám!???
tak clovek so sociofobiou ma s tym dost problem, vyjst vobec z bytu,nie to este chodit v pohode na kupká...
a to ze más sociofobiu ani nemusis nikomu na nos kvačkať, zvlašť ked ti to nerobi problem v beznych situáciach, no a pochybujem ze mas tu sociofobiu...
Jaj 25. Tak asi nebyvas vo slastnom ze.
no tak čo, ozvala sa ti nejaká? ja tiež zhanam nejaku pre seba.
tak môj e-mail je: patrik11111@centrum.sk. No zabudol som to tam uviesť. Som z východu - z okolia Bardejova.
Pekne si to o sebe napísal...môžme si niečo vzájomne napísať, rada sa porozprávam a možno si sadneme, ktovie?! Prírodu mam tiež velmi rada. Mám rada výlety a spoznávanie. To že maš fobiu nie je problém. Každý má nejakú tú svoju muchu. Ak môžeš daj kontakt na seba, prípadne mi napíš na alica.maruska@gmail.com
Budem naozaj rada ;)
Prajem všetko dobré
Ahoj
Zaujal ma Tvoj prispevok, mala by som zaujem Ta spoznat. Socialnu fobiu mam tiez ale bojujem s nou a myslim ze celkom uspesne :-) mozme vymenit kontakt? Odkial si?