Keď prídem domov po zábave alebo po nejakej oslave tak nemôžem zaspať . Som unaveny , ležim na posteli ale nemožem vobec zaspat .
Neviete prečo ?
Nemožno zaspať
Pretože telo nie je hneď po akejkoľvek aktivite prejsť do stavu spánku...
Môžeš si dať trochu hryzu ale keď si mala večeru normálne tak stačí niečo malé ovocie, jogurt a tak podobne,kakavko....
Neviem prečo to je tak. Pre mňa bol večer vždy príjemnejší ako ráno, ale len do určitého času. Potom sa to začalo meniť. Pomaly, celkom pomaličky a pekne postupne. a ja som skoro ani nič nezbadala. Len som zrazu zistila, že sa mi nedá pokojne si večer odpočívať a ani zaspať. Keby som nevedela, ako je to, len tak si odpočívať, ale práveže viem. Iba som si povedala, že dve hodiny spánku naviac sú pre mňa lepšie ako dve hodiny nejakého bdenia. bubilo má pravdu, ale ja ešte večer musím niečo zjesť, inak nezaspím.
pretože človek je nastavený ináč aj spanie, najlahšie sa zaspava do 22hod. potom už ťažšie, najma ked sa rozprudiš na zabave a piješ a ješ -zblbneš organizmus, nechod po zábavách.male decko si.
daj si kúpeľ alebo sprchu poprechádzaj sa a pred polnocou a neskoro večer nejedz.