Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SNY

lyst

mladym babam v puberte sa bezne snivaju hady, pre nich je to symbol niecoho muzskeho :D, nebol to ziadny sen, ktory ti chcel povedat, ze sa do roka sklames,, ze si sa sklamala je tiez uplne bezna vec...

Raz sa ti byvali prestane snivat. Mala si ho plnu hlavu, prezila si rozchod, trochu potrva, kym nanho zabudnes. Je to normalne, ked sa ti o nom sniva.

Ipsik

Vidíš, a preto ja nemôžem zaspať:-( Keď zatvorím ľavé oko, tak si trochu prispím, zajtra to už dám, o jednej si privstanem a potom sem prispejem. Stále si môže človek povedať, mohlo to byť aj horšie...

trubela

sny majú moc. Keď som ešte dobre nepoznala bývalého a len o ňom snívala, zaspávala som s predstavou, že ma objíma a v momente sa zmenil na obrovského žltého hada..faloš, pretvárka a tie najhoršie veci sa po roku stali skutočnosťou .. nič nemá vačšiu výpovednú hodnotu ako sny, len škoda, že ich vysvetlenie príde tak neskoro.

trubela

sny majú moc. Keď som ešte dobre nepoznala bývalého a len o ňom snívala, zaspávala som s predstavou, že ma objíma a v momente sa zmenil na obrovského žltého hada..faloš, pretvárka a tie najhoršie veci sa po roku stali skutočnosťou .. nič nemá vačšiu výpovednú hodnotu ako sny, len škoda, že ich vysvetlenie príde tak neskoro.