Čo môže byť príčinou zvýšenej teploty v lete?? Necítim sa byť chorý len ma bolí hlava a tak som si zmeral teplotu mám ju zvýšenú 37,8. V izbe mám teplo ale je mi zima. Dnes som bol v lese a potom som pracoval okolo domu až do večera. Môže to byť z vyčerpania? Alebo môže to byť borelioza? Po príchode domov som si hneď prezrel telo a mal som kliešťa ale hneď som ho vybral nebol ani nejak prisaty. Ďakujem za všetky rady
Zvýšená telesna teplota v lete
Aka bola noc? Kolko mas teraz?
Fuu nakoniec po tej sprche mi klesla teplota na 38 a už sa aj potim
Lahnut do postele a potit sa a potit sa. Pit co najviac tekutin. Nech sa o teba niekto stara, aby si sa co najmenej namahal. Vela pi a vela sa pot! Podla pokynov v pribalovom letaku si davaj tabletky na znizovanie teploty. So studenymi zabalmi skusenost nemam.
Veru, choď na pohotovosť, ak to nebude klesať. Teplota 42 stupňov je už smrteľná, pričom slabší organizmus nemusí zvladnúť ani teplotu 41 stupňov.
Prosím Vás ako znížiť telesnú teplotu vystúpila mi už na 40° a neviem ju znížiť zobral som 2 paraleny a vôbec neklesla, dal som si vlažnu sprchu, ale cítim že teplota sa znova vracia :/ ak neklesne aspoň na 39 tak budem asi musieť ísť na pohotovosť
Nakoniec som bol u lekára pretože ráno som už mal 38,8. Nakoniec z toho je len angina, ale zvláštne je že som žiadnu bolesť hrdla necitil
Lekár.