Problémy s alergiou/čistička vzduchu

Príspevok v téme: Problémy s alergiou/čistička vzduchu
alergik00

Ahojte, ako už ste si z názvu mohli domyslieť mám problémy s alergiou. Hlavne jar/leto kedy kvitnú kvety (som alergický takmer na všetky druhy pelu a susedovi rastie hneď vedľa môjho okna obrovský orgován takže pre mňa smrť). Najhoršie to je ale v noci kedy som nútený kvôli teplu otvoriť si aspoň na milimeter okno a ráno keď sa zobudím a mám tak upchatý a suchý nos že sa mi nedá dýchať. Lieky od alergológa ani spreje do nosa mi vôbec nepomáhajú a som z nich len unavený preto by som sa chcel obrátiť na iné riešenie a kúpiť si nejakú čističku a zvlhčovač vzduchu myslíte že to pomôže? Ak áno máte skúsenosti s nejakou konkrétnou čističkou? Poprípade nejaké iné riešenie?

naturelia

skus si kupit klimatizaciu alebo ventilator, a okno neotvarat, a nadparuj sa nad slanou vodou hlavne pocas pelovej sezony,
mal si sprej do nosa Nasofan? - lebo ten mne pomohol
okrem liekov sa da uz aj ockovat alebo pod jazyk kvapky francuzske, specialne namiesane na tvoj typ alergie...
info u tvojho alergologa...

viem pomoct

Pre alergikov a astmatikov: mám syna s touto diagózou...Je dôležité, ako doma upratujete,aké chemické prostriedky doma používate....stretla som sa s niečím ozaj doslova úžasným, čo vie v takýchto situáciách zmierniť príznaky a vôbec,žiť v zdravšom prostredí. Ušetrí aj čas a námahu.Je to nová technológia čistenia všetkých povrchov v domácnosti len čistou studenu vodou, bez kvapky chémie.Ziaden stroj,prístroj albo vysávač či parný čistič.
jednoducho a dokonale odstránite plesne, baktérie, vírusy, zápach z povrchov v domácnosti,ale aj v aute.Viac info cez IP, rada poskytnem kto bude mať záujem./klik na červenú obálku/

Frantisek mladsi

Tie radiatorove filtre vzduchu teda čistička vzduchu funguje automaticky, keď sa v miestnosti kúri. Skúste si to dať napríklad do spálne na radiátor aj keď sa tam zvykne kúriť najmänej. Ráno pri vstúpení do spálne vzduch nie je tak ťažký a vydýchaný.
Ten výplach nosa je super robiť napríklad ráno s prefiltrovanou alebo prevarenou vodou a osolenou. Najlepšie striekačkou šetrne.

Frantisek mladsi

Od malička som citlivý na prach. Skúsil som toto: www.kvalitne-filtre.sk
Najskôr som tomu nechcel veriť. Kupil som si to v Nemecku a teraz to predávam. Kto nevyskúša neuverí, aký špinavý vzduch je najmä v mestách. Iba Po 3 týždńoch je filter šedý

Adden

S cistickami vzduchu to neporadim, ale ak chces udrzat nosovu sliznicu zvlhcenu, zacni si robit rano a vecer vyplachy nosa. Je to velmi jednoduche.