Manželia sme už skoro 10 rokov a máme maličké detičky. No napriek tomu sa láska medzi nami vytratila. Sme už len spolubývajúci, čo sa starajú o deti. Všetko sa stále točí len a len okolo detí. Nemáme na seba ani čas a myslím, že manželovi to tak aj vyhovuje.
Mne strašne chýba aspoň objatie. Na viac už ani nepomyslím, nechcem si robiť zbytočne ilúzie.
V poslednom čase ma stále prenasleduje myšlienka, že by som ho opustila. Veľmi túžim po láske, po bozkoch, milých slovách, objatiach.
Nechcem deťom rozbiť rodinu, ale ak to pôjde takto ďalej, tak sa utrápim. Mám zostať v nefunkčnom vzťahu len kvôli deťom, alebo si hľadať svoje šťastie inde?
Máte niekto skúsenosť, že sa stal zázrak a znovu ste sa ako manželia zamilovali?
Láska sa vytratila...
Myslím, že by si mala vyskúšať tú poradňu. Kludne aj sama, uvidíš, čo ti povedia. Je to ťažké, hlavne ak sú tam detičky, čo všetko citlivo vnímajú.. v deň svadby je to veľká láska, žiaľ, nikto nemá na čele napísané, čo bude a aký bude za 10,20,30 rokov..
našla som nejaké fóra s ľuďmi s podobnými skúsenosťami. Popozeraj, či nenájdeš niečo zaujímavé. A držím palce.
www.modrykonik.sk
diva.aktuality.sk
primar.sme.sk
Ďakujem za názory a aj rady a aj za tie negatívne. Asi začnem tými. Nie som typ človeka, čo by iného využíval. Tak isto viem priniesť do domácnosti peniaze napr. aj počas materskej. Určite manžela nijako nevyužívam. Myslím si, že to, že sa stará o deti je v manželstve len jedna z vecí. Tak isto by mali obaja pracovať na spoločnom vzťahu a láske.
Život je aj o citoch a krásnych chvíľkach a nie len sa niekam hnať...
Žiaľ nemáme nikoho, kde by sme mohli nechať naše deti a ísť niekam len my dvaja. Možno aj tým to je, že sme stále s deťmi a len okolo nich sa všetko točí. Minule sme boli samy na terase, stala som si vedľa neho, nie neobjal ma. Ani ho to nenapadlo. Keď ho objímem ja, to ako keby som objala strom... Ani sa nepohne. Neopätuje...
Možno je to aj tým, že on vyrastal s rodičmi, ktorý sa vôbec neľúbili, nikdy sa doma neobjali, nepohladili... Pre neho to asi nie je prirodzené.
Ja už ďalej nevládzem, myslím, že si ešte zaslúžim lásku, vášnivé bozky a trochu šťastia aj pre seba.
Nie nemám nadváhu, mám síce viac ako v deň svadby, ale plne normálnu váhu aj postavu. On nemá rád, keď chodím namaľovaná, niekedy sa maľujem, keď ideme von a vždy mu to vadí a to sa len jemne maľujem a aj to iba občas, lebo sa nechcem hádať.
On vôbec nie je zlý človek a ani nič, čo by nám prekážalo vo vzťahu, len už sa jednoducho naša láska vytratila a ostali sme ako spolubývajúci, čo sa starajú spoločne o deti...
ale trochu na tej vahe moze nieco byt. Casto napr dievcata/zeny na pokraji obezity su baby/zeny s velkym srdcom(vsak nie vzdy), no z druhej strany su ludia, ktorym nadvaha naozaj naozaj prekaza(ja),ale jasne ze vobec nie kazdy je taky.... Nie zeby tucnejsimi opovrhovali, ale velmi tazko sa k nim prechovava naklonnost(minimalne ta fyzicka naklonnost, co je dost).
zakladatelka, ak je to tvoj pripad, skus zacat makat na svojej postave,, zacni sa licit aj doma, skus sa pacit svojmu manzelovi, but aj jeho atraktivnou partnerkou, nie len vychovavatelkou deti, a ja ti zarucujem, ze sa veci zmenia k lepsiemu ;)
ps: ja na sebe vidim a citim vysledok uz len po obycajnych 10 brusakov a klikov denne,, viditelny vysledok pre obycajnu jednu minutu denne...
Nie, nie. Mate male deticky, trochu ste sa stratili v zhone a povinnostiach.
Musite sa o tom r o z p r a v a t. Ked nepomoze, tak sa chodte p o r a d i t.
Ja si myslím, že mnoho rodičov prežíva to, čo vy. Možno by sa manželstvo dalo zachrániť, ale treba preto aj niečo urobiť, aj z tvojej strany. Rozprávala si sa s ním? Aký je jeho názor? Vyskúšali ste manželskú poradňu, rsp. psychológa? Nechať deti na pár dní starým rodičom a ísť niekam iba vy dvaja, ako partneri? Vzťah potrebuje nejakú perspektívu, niečo, na čo sa človek môže tešiť, nejaký dlhodobý či krátkodobý cieľ, môže to byť čokoľvek.
kodiaq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehanbíš sa ty Slovenský odroň !!!!!!!!!!!!!! Takto posudzovať vzácne ženské duše.
Žena čo chce trocha lásky aj po 10 rokoch je vzácnosť, takú si treba vážiť a nie urážať ! Takých žien s citom je málo, Vďaka rodičom čo vedia takto vychovať budúce ženy.
Len 5-10 % mužov má šťastie, čo dostane také ženy, aj tak si to nevedia vážiť,
Život neni len sex. práca a palenka. Život je o cite a láske, vtedy vieme že žijeme.
Si nevďačná suka. Možno máš 130kg nestaráš sa o seba a len chceš. Máš čo do papule? Stará sa o deti? Živí ťa? Čo chceš ty suka nevďačná.
Kde nie je láska, tam sa už nedá nanovo zamilovať. Určite nie kvôli deťom. Ak má manžel prvoradé iné záujmy ako rodinu, tak to vôbec nie je fajn. Skús sa s ním porozprávať a uvidíš podľa jeho reakcie, správania...či mu záleží na Tebe...
Manzelovi to tak vyhovuje z dovodu, ze on uz ma svoje zaujmy davno mimo teba, ale to asi vies aj sama. Deti ziju v rodine, kde su dvaja nestastni ludia ako vzory, od ktorych sa ucia. Chces, aby z nich vyrastli porazeni nestastni alebo ludia, ktori budu bojovat o svoje stastie, ak ho prave nemaju? Tym sucasnym stavom im nedavas tak vela, ako si myslis.
posúvam