Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nocne pomocenie sen

Príspevok v téme: Nocne pomocenie sen
D0minikaV

Ahoj. Za posledný polrok sa mi dva krát stalo, že sa mi snívalo ako som na WC a močím.Sen bol nakoľko "živí", že som v posteli počas spánku začala reálne močiť, na čo som sa zobudila, no už bolo trošku neskoro. Stalo sa to niekomu z vás? Čo sa s tým dá robiť? Za odpovede ďakujem.

Mesačný princ

Tak je to fantázia. Ak sa ti sníva o vode, alebo o tom, ako ideš na záchod tak je pravdepodobné, že to zažiješ opakovane. Nič si z toho nerob.

Možno rada: Nepi aspoň 3 hodiny pred spánkom žiadne tekutiny.

hululu

Nepúštaj počas spanku v spánku fantáziu vody.Vtedy sa chce viac.Večer už nepi.a nemysli cez deň na to ako sa ti bude snívať že sa pocikaš, a nepozoruj na ulici psíkov,aby si neevokovala fantáziu.Alebo ak predsa zbadaš psíka tak si spolu čupnite. Pes priateľ človeka

Adnil88888

Tiez sa mi to raz stalo ale netysim preco a ani ako to riesit, spolueham sa na yo, ze to bol chcilkovy skrat tela.

D0minikaV

Hej "heslo a tie cisla" - som na tejto stranke 15 minut a uz som si spravila akcnu subjektivnu psychologicku diagnostiku tvojej osobnosti a ocakavala som ze sa ozves prvy. Uragan som pozeravala aj ja a tento vtip je stary.

heslo123456

Podľa sa to může človeku stáť, lebo človeku sa může stať čokoľvek, ale zase by som to nevidel na nejakú Dg.
Mne sa zase jeden čas snívalo, že ku mne chodil taký malý trpaslík s červenou čiapkou na hlave. Stále sa ma opýtal, či som sa bol vycikať, stále som mu povedal, že nie. A on na to: že čo mi v tom bráni? Ja že nič. Júj, júj, koľkokrát bol moj radiátor obvinený z toho, že tečie a nebola to pravda... Ale raz sa ma ten radiátor opýtal, či som bol kakať. Ja že nie. A on na to: že čo mi v tom bráni? Ono, keby to do rána nezaschlo. Ale ani taká ranná depilácia nie je občas na škodu...