Ahojte. Mám 16 a dnes som sa vyspal so 17 ročnou kamarátkou. Jej rodičia odišli niekde na chatu a ona bola sama doma. Býva blízko mňa, tak ma zavolala k nej domov, aby nebola sama. Sedeli sme v obývačke, čo-to sme aj popila a zrazu ani neviem ako sme sa začali bozkávať. Povedala mi, že moje telo je len pre teba! Bol som nadržaný, zodvihol som ju na ruky a odniesol ju hore do jej izby. Položil som ju na posteľ a začal ju vyzliekať. Vybozkaval som jej cele telo a nasadil som si kondom, ktorý nosím stale pri sebe v peňaženke a zasunul som do nej môj veľký kokot. Keďže bola ešte panna, zozaciatku to išlo dosť ťažké, aj krvácala,ale potom to už išlo ako po masle.
Sex trval asi 2 hodiny. Bol to najkrajší čas v mojom živote. Po sexe som odišiel. Otázka znie: túto babu stretávam skoro každý deň, ako sa mám po tomto k nej správať? Čo jej mam povedať, keď ju stretnem?
Viem, že sex by odomna vôbec nechcela keby bola triezva.
Ďakujem.
Vyspal som sa s kamarátkou (17)
Takymto veciam neverim, ze sex by nechcela keby bola triezva, clovek pod vplyvom alkoholu robi veci, ktore naozaj chce...mozno si to ale triezvy nechce priznat....to by musela byt opita totalne, tak ze by nevnimala keby to bolo cisto len pod vplyvom alkoholu....a spravaj sa normalne milo a kamaratsky ako predtym :) uvidis ako sa bude spravat ona...