Zdravím, chcel by som sa spýtať či by ste vedeli poradiť niečo na zbavenie sa vážne nadmerného ochlpenia takmer na každej časti tela. Už od 14 rokov mám husto zarastený celý spodný chrbát a čo je horšie, tieto chlpy sa smerom k zadku ešte zhusťujú (ak by ste sa pozreli na môj chrbát mysleli, by ste si, že hustejšie a dlhšie už byť nemôžu) Mám kvôli tomu tak trochu traumu a aj keď viem, že vyzerám dobre, tak mám problém nájsť si dievča, pretože si neviem predstaviť ako by zareagovalo, keby sa pri sexe dotkla môjho zadku (už niekoľko rokov trénujem, takže na dotyk pôsobí ako vlasatá hlava) a čo je najhoršie sám si to nedokážem oholiť, vlastne sa aj bojím, pretože tie chlpy siahajú až úplne dovnútra a vážne netuším akým spôsobom by som sa ich mohol zbaviť. Tento problém som ale mal iba doteraz a v poslednom čase som si povedal, že sa babám prestanem vyhýbať a skúsim si nejakú nájsť, ale momentálne (mám 20) som už začal oveľa hustejšie zarastať aj na rukách, začína mi husto chlpatieť aj brucho a hruď a čo som takmer nepredýchal, začal mi dokonca chlpatieť aj penis a to až po predkožku, čo si skutočne nedokážem predstaviť ako sa toho zbavím. Viem, že to znie ako keby som si robil srandu, ale verte mi, že nerobím. Vedel by mi niekto nejako poradiť?
Dá sa niečo robiť s hustým ochlpením takmer na každej časti tela?
Nie nedá sa. Táto téma je zvečnená. Inak podľa mňa, autor sa tu rozpráva sám so sebou, Odporúčam nereagovať na túto tému. Bodka.
Nie, internet si ťa navždy zapamätá ako chlpatého ko*ota, ktorý v živote nepočul slovo epilátor...
Dá sa táto téma ešte nejako zmazať?
IPL depilator...