Dobry den. Potrebujem surnu pomoc. Moja sestra vidi duchov alebo co to je. Ide to snou kam sa stahuje tam to ide za nou. Zacalo to pred niekolkymi rokmi a asi 3r.dozadu videla len hybat sa veci, zobudzala sa s modrinami ale teraz uz asi rok dozadu zacala videt 2 osoby su take slabo sede a da sa povedat ze ju vela krat ochranili pred "niekym" z druhej strany kto jej chcel ublizit ale nie su to anjeli, povedali jej ze ciste duse nikdy neuvidi. Ale su s nou a ona ai na nich uz zvykla. Ale teraz sa v jej byte zacali zjavovat dalsie 2 bytosti a tie uz su cierne a zrnite a ze vela krat im chyba nejaka cast tela. A stale jej hovoria aby sa zabi zee na co tu bude atd.. vieem ze nekme ellbo som videla par videi co natocila ako sa jej doma hybali veci a ja sama som casto pocula hlaaite zvuky.. ale nevieme ako sa tohto zbavit, kedysi zohnala nejaku pani ktora jej s tym mala pomoct este ked ich nevidela to bolo pred tymi 3mi rokmi a povedala jej ze ich uvidi ked bude pripravena, potom sa pozrela do rohu spalne mala slzy v ociach a odisla zo slovami "Uz nikdy nepridem" .. prosim kto viete o niekom kto sa tomuto rozumie.. dajte mi kontakt alebo ja nevieem :-( Zijeme so sestrou v Cesku. My sme skusali vestice ale tie vedia hovno. Skusali sme jedneho knaza ale ten ze len modlit sa atd. A potom jedneho exorcistu ale ten nejak nedaval odpoved. A take ako sol nasypat nepomaha, ked zapali sviecku tak ti cierni zrniti ju hned sfuknu. No nevieme co s tym :-( prosim poradte
Vidim nadprirozeno
Pozor na vodu čo piješ, a kde spíš je veľmi dôležité, skús spať niekde inde pár dní a na krk si na tenký špagatik ponavliekaj aj 3-4 hlavičky cesnaku po stručkoch a nos to na krku 2-3 dni, potom nove. Pozor na zavistlivca v tvojom okolí, môžeš byť slabá na iné entiti.
ked si na nich zvykla aj ona tak uz je dobre :-) u mna uz ani duchovia nechcu byt :-( no nic idem si ja dat tie adcka moje kazdodenne
Tak ja sa bežne rozprávam s vílami, alebo inými bytosťami svetla :)
Neviem či som niekedy videl ducha, ale ak áno, tak som ho len zahliadol. Najskôr sa ma boja :D
Ak sa človek nevie porozprávať s ľuďmi vôkol seba, tak sú aj tieto bytosti super. A môžem potvrdiť, že sú výnimočné. Hlavne svetelné bludičky, či anjeli :)
Najhoršie je, ak od teba niečo potrebujú. Minule si jeden kentaur odo mňa pýtal cigu a ja som ho poslal niekde, pretože som nefajčiar :)
Treba ich poslať kade ľahšie ak veľmi otravujú :)