Vidim nadprirozeno

Príspevok v téme: Vidim nadprirozeno
Diii7

Dobry den. Potrebujem surnu pomoc. Moja sestra vidi duchov alebo co to je. Ide to snou kam sa stahuje tam to ide za nou. Zacalo to pred niekolkymi rokmi a asi 3r.dozadu videla len hybat sa veci, zobudzala sa s modrinami ale teraz uz asi rok dozadu zacala videt 2 osoby su take slabo sede a da sa povedat ze ju vela krat ochranili pred "niekym" z druhej strany kto jej chcel ublizit ale nie su to anjeli, povedali jej ze ciste duse nikdy neuvidi. Ale su s nou a ona ai na nich uz zvykla. Ale teraz sa v jej byte zacali zjavovat dalsie 2 bytosti a tie uz su cierne a zrnite a ze vela krat im chyba nejaka cast tela. A stale jej hovoria aby sa zabi zee na co tu bude atd.. vieem ze nekme ellbo som videla par videi co natocila ako sa jej doma hybali veci a ja sama som casto pocula hlaaite zvuky.. ale nevieme ako sa tohto zbavit, kedysi zohnala nejaku pani ktora jej s tym mala pomoct este ked ich nevidela to bolo pred tymi 3mi rokmi a povedala jej ze ich uvidi ked bude pripravena, potom sa pozrela do rohu spalne mala slzy v ociach a odisla zo slovami "Uz nikdy nepridem" .. prosim kto viete o niekom kto sa tomuto rozumie.. dajte mi kontakt alebo ja nevieem :-( Zijeme so sestrou v Cesku. My sme skusali vestice ale tie vedia hovno. Skusali sme jedneho knaza ale ten ze len modlit sa atd. A potom jedneho exorcistu ale ten nejak nedaval odpoved. A take ako sol nasypat nepomaha, ked zapali sviecku tak ti cierni zrniti ju hned sfuknu. No nevieme co s tym :-( prosim poradte

Marosko-n

Pozor na vodu čo piješ, a kde spíš je veľmi dôležité, skús spať niekde inde pár dní a na krk si na tenký špagatik ponavliekaj aj 3-4 hlavičky cesnaku po stručkoch a nos to na krku 2-3 dni, potom nove. Pozor na zavistlivca v tvojom okolí, môžeš byť slabá na iné entiti.

divocina1

ked si na nich zvykla aj ona tak uz je dobre :-) u mna uz ani duchovia nechcu byt :-( no nic idem si ja dat tie adcka moje kazdodenne

Mesačný princ

Tak ja sa bežne rozprávam s vílami, alebo inými bytosťami svetla :)

Neviem či som niekedy videl ducha, ale ak áno, tak som ho len zahliadol. Najskôr sa ma boja :D

Ak sa človek nevie porozprávať s ľuďmi vôkol seba, tak sú aj tieto bytosti super. A môžem potvrdiť, že sú výnimočné. Hlavne svetelné bludičky, či anjeli :)

Najhoršie je, ak od teba niečo potrebujú. Minule si jeden kentaur odo mňa pýtal cigu a ja som ho poslal niekde, pretože som nefajčiar :)

Treba ich poslať kade ľahšie ak veľmi otravujú :)