Vidim nadprirozeno

Príspevok v téme: Vidim nadprirozeno
Diii7

Dobry den. Potrebujem surnu pomoc. Moja sestra vidi duchov alebo co to je. Ide to snou kam sa stahuje tam to ide za nou. Zacalo to pred niekolkymi rokmi a asi 3r.dozadu videla len hybat sa veci, zobudzala sa s modrinami ale teraz uz asi rok dozadu zacala videt 2 osoby su take slabo sede a da sa povedat ze ju vela krat ochranili pred "niekym" z druhej strany kto jej chcel ublizit ale nie su to anjeli, povedali jej ze ciste duse nikdy neuvidi. Ale su s nou a ona ai na nich uz zvykla. Ale teraz sa v jej byte zacali zjavovat dalsie 2 bytosti a tie uz su cierne a zrnite a ze vela krat im chyba nejaka cast tela. A stale jej hovoria aby sa zabi zee na co tu bude atd.. vieem ze nekme ellbo som videla par videi co natocila ako sa jej doma hybali veci a ja sama som casto pocula hlaaite zvuky.. ale nevieme ako sa tohto zbavit, kedysi zohnala nejaku pani ktora jej s tym mala pomoct este ked ich nevidela to bolo pred tymi 3mi rokmi a povedala jej ze ich uvidi ked bude pripravena, potom sa pozrela do rohu spalne mala slzy v ociach a odisla zo slovami "Uz nikdy nepridem" .. prosim kto viete o niekom kto sa tomuto rozumie.. dajte mi kontakt alebo ja nevieem :-( Zijeme so sestrou v Cesku. My sme skusali vestice ale tie vedia hovno. Skusali sme jedneho knaza ale ten ze len modlit sa atd. A potom jedneho exorcistu ale ten nejak nedaval odpoved. A take ako sol nasypat nepomaha, ked zapali sviecku tak ti cierni zrniti ju hned sfuknu. No nevieme co s tym :-( prosim poradte

Tomas12345

Ide o demonov. Skus sa pomodlit a nech sa aj sestra pomodli v mene Ježisa Krista (demoni sa boja slova Ježiš) popripade nech vam knaz vysveti dom skus sa na to spytat nejakeho duchovneho myslim nejakeho farara knaza oni by mali vediet ako to vyriesit

Alebo napis na stranku df.sk zaloz tam temu a pytaj si nazor od fotoona on sa v tychto veciach vyzna. Keby nieco napis mi na tomas55555@centrum.cz

exit

ale prosim vas, ako tomu mozete verit, ti co vestia z kariet v televizii..., nakecaju 10 faktov, tak samozrejme ze s nejakym sa trafia, a s tym co sa netrafia si vobec nevsimate, nebudte smiesny, nic take neexistuje, sme v modernej dobe, uz by o tom boli zaznami, no niesu ziadne, len tie fejky, umelo natocene... je to len vo vasich hlavach, pretoze v to verite, a vyhladavate, a vsetko nie hned vysvetlitelne povazujete za nadprirodzene. To je cele.

heslo123456

Tieto veci považujú za šibnuté ľudia, ktorí na tieto veci neveria, ktorí sú dajme tomu ateisti. Ak o tom niekto začne hovoriť, tak začne byť považovaný za šibnutého, ale ak by na tom bolo aspoň trochu pravdy, tak by to znemanelo, že do našich životov zasahujú skor duchovia/démoni než dajme tomu mimozemšťania /od dnes žiadne alumíniové čiapky/. Ak je niekto posadnutý, tak zvykne hovoriť jazykom, ktorý sa nikdy neučil. Dokonca sú posadnutí aj ľudia, ktorí sú hlboko veriaci, možno tí o to viac. Posadnutosť však nie je hriech.
Inak, ako ujo Google? Ako sa máme? Čo si dáme? Kávu, čaj? Srnčiu pečienku, či slimáčika na smotane alebo račie klepietka? Záleží len od Vás, Vaše veličenstvo! Apropo, aj Vy beháte za ženami? Nuž, it´s up to you...

Google

Raz som si pysal sjednou babou ta tiez videla duchou,a robily jej zle a dialy sa u nej cudne veci,a vedela vela o buducnosti neviem ci bola chora na hlavu ale co som si zistil ze clo ek ked sa otvori okultnym veciam tak nadobudne taketo schopnosti,a sdruhou co som pysal tak zas mala podobne veci ,zacalo to nevinne skartami na vestenie ,najhorsia vec je nevedomost cloveka ked nevie co je to okultizmus !a ludia ktori vestia napr. Vtelevyzii sy myslia ze maju dar o boha ,ale vskutocnosti ho maju od diabla.zaujimalo by ma ci sa tvoja sestra venuje alebo venovala tymto veciam ,najlepsie by bolo to riesit exorcistom ale ci je na slovensku to neviem

heslo123456

Človek, ktorý je v kotankte s duchmi, je takmer vždy zrelý na psychiatriu. Nič dobré od nich čakať nemožno, ak by sme pripustili, že existujú. Nič jej nepomohlo? Ale vy ste nevyhľadali exorcistu, iba kňaza, ktorý to nemá v kompetencii, že?

jario0

cau...mohla by si toho napisat viac o com sa rozpravaju ...ked tak nech sa spyta preco sa jej to deje,kto su,odkial su,a co vlastne chcu.