krv v moci

Príspevok v téme: krv v moci
kika505

Ahojte ,chcela by som Va poziadat o radua skusenosti s mojim problemom.Pred troma dnami som mala velke krce v moc.mechuri a kazdu chvilu som chodila na zachod vicikat 3 kvapky .Na druhy den som vymocila krv aj s krvnou zrazeninou . Bolo som na pohotovosti , tam mi dali antibiotika,ale mam neskutocne bolesti v krizoch je mi zle a moc teraz nejako cudne pachne.Poradte mi prosim ak s tymto mate susenosti.Dakujem

RNG

Na zapal ladvin som spomenul onehdy v podobnych temach brusnice a D-manozu, ktore bakterie odhaknu zo stien sliznic a tie sa prirodzene splachnu. Ceska firma Meda ma vyrobok z toho s pridavkom propolisu, len odporucam brat castejsie, ako je na ich navode(2x tak casto)

ehm_Qa

ahojte ja mám tiež veľké bolesti v krížovej kosti najmä keď sedím na mieste pol hodinu, ale veľká bolesť. Keď chodím vôbec. Tiež ma bolia obličky. Poradte mi niečo.

poliewoocka

Jasny zapal..hole krize alebo prievan.Lieky pomozu.Ale aj hrube bavlnene ponozky-a to aj v noci a zakryte krize.Pi vela zihlavoveho caju a nenamahaj sa.Prajem skore uzdravenie

neva

Tie bolesti v krížoch sú pravdepodobne bolesti obličiek. Užívaj antibiotika, pi veľa tekutín - hlavne urologický čaj a na bolesť si daj niečo - Algifen kvapky, alebo tabl. Buscopan či coxtral. Zdržuj sa v teple, najlepšie si polež 1-2 dni. Hlavne to nepodceňuj, zvykne sa to totiž opakovať, ak sa poriadne nedoliečiš.