Som zamilovaná

Príspevok v téme: Som zamilovaná
DeeplyInLove

Dobrý večer. V poslednom čase sa so mnou niečo deje. Mám 19 rokov a zamilovala som sa do svojej učiteľky. No... skôr ma len silne priťahuje. Má 30-35 rokov, manžela a dieťa. Takže bohužiaľ inak orientovaná nie je.
Viem, že medzi učiteľom a študentom nemôže byť nič, ale už to neviem vydržať.
Takisto ma silne priťahuje aj spolužiačka. Viac než tá učiteľka.
Som zmätená. Myslím si, že som bisexuálka, pretože s istotou viem, že sa mi páčia prevažne muži. No neviem si predstaviť, žeby som niečo mala s hociakou ženou. Musela by som k nej niečo cítiť, ako k tým spomínaným dvom a to sa stáva len výnimočne.

Neviem si rady s tými citmi k učiteľke. Začali prázdniny a už teraz mi chýba.

olalaa

Mesačný princ - Ja som to myslela tak, že je zakázané, keď žiak ešte študuje. Nemôže chodiť so svojim učiteľom. Asi si ma nepochopil.

Mesačný princ

Zakázané???? Poznám veľa vzťahov, ktoré takto vznikli a tie rodiny sú šťastné a majú už dospelé deti :)

olalaa

Mesačný princ - No tak pokiaľ viem, tak to je prísne zakázané. Ale tiež si myslím, že si robíš srandu a nie je to pekné.

Mesačný princ

Máš pravdu, prázdniny sa začali :D

A kto ti povedal, že žiak a učiteľ nemôžu medzi sebou nič mať?

Marosko-n

Tá tvoja učiteľka má zrejme viac mužských feromónov na ktoré si citlivá. A tak ťa priťahuje.
Chlapci v tvojom veku ešte nevyžarujú tak silno svoje mužské molekuly, aby prehlušili učiteľku. Preto nepodliehaj týmto zvieracím inštinktom, máš rozum aby si to usmernila.

Marosko-n

Tá tvoja učiteľka má zrejme viac mužských feromónov na ktoré si citlivá. A tak ťa priťahuje.
Chlapci v tvojom veku ešte nevyžarujú tak silno svoje mužské molekuly, aby prehlušili učiteľku. Preto nepodliehaj týmto zvieracím inštinktom, máš rozum aby si to usmernila.