Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s dosiahnutím vrcholu (chlapec 18r.)

Príspevok v téme: Problém s dosiahnutím vrcholu (chlapec 18r.)
Janci2499

Zdravím, som 18 ročný chalan ktorý má problém dosiahnuť vrchol bez toho aby som bol celý napnutý ( od stehien po špiečiek nôh ). Takže sa vlastne nedokážem spraviť v stoji, iba po sediačky alebo keď ležím. Mám partnerku už 8 mesiacov, počas pohlavného vztyku sa taktiež nespravím nech robím čo robím. Rukou a ústami ma tiež neurobí, podarilo sa jej to iba raz a to až za 45 minut. Sám som si všimol že aj keď sa sám uspokojujem alebo s priateľkou, vôbec necítim vzrušenie aké som kedysy cítieval. Čo chcem podotknúť je to že v období kedy sme sa s priateľkou zoznámili som dostal úzkostnú poruchu, od Marca 2017 berem antidepresíva. Dosť ma to štve a neviem čo si o tomto všetkom mám myslieť. Budem rád za normálne názory / rady.
Taktiež chcem dodať to že v puberte a dospievaní som bol naučený "robiť sa" rýchlo, pretože som nemal nato moc priestoru keďže bývam s mamou ktorá je nonstop doma (na invalidnom)

Janci2499

Ahoj, úzkostnú poruchu som dostal po "bad tripe" z marihuany ( bolo to skoro takto pred rokom, no vyvinula sa mi až v októbri 2016 ). Prednedávnom som mal kontrolu u psychiatričky, lieky vraj budem vysádzať už čoskoro tak hádam sa to napraví. Ako som si práve prečítal vedľajšie účinky antidepresív čo jem, tak ako veľmi časté sa rátaju tieto :
porucha sexuálnej činnosti, porucha erekcie, pokles pohlavnej túžby

Takže dúfam že to je spôsobené práve nimi. Inač odjakživa som bol troška chladnejšiej povahy...

Alessandra99

Napadlo ma len - skus vysadiť antidepresíva.
Tieto psychické lieky majú mnoho vedľajších nepriaznivých účinkov na telo.

Snaž sa prísť na to prečo si dostal tu uzkostnu poruchu a nasledne začal brať lieky. Ak odstranis príčinu , ktorá ti sposobila úzkosti, nebudeš potrebovať nejaké lieky a tvoj organizmus sa od nich vyčistí . Predpokladám že potom by si už nemal mať problémy :)