Mixér na smoothie

Darinik

Tiez si myslim, ze tu staci kludne aj nejaky za 20€. Ale napriklad pri takom odstavovaci aebo kavovare by som uz popremyslala o cene ci neist aj vyssie radsej.

dandiena

Popravde, na smoothie stačí akýkoľvek mixér, nemusí byť vôbec špeciálny. Mám úplne obyčajný, najlacnejší, aký som našla a stačí absolútne.

bambi369

ja mam malicky vhodny aj na cestovanie konkretne hurom power blender, mala som aj lacny ale ten nechaval kusky nerozmixovane, tento v pohode aj mrazene dava na jemno

Emilytrantow

A great article, I see the meticulousness in the presentation and information. After reading it, I feel more motivated to learn and develop myself. Sincere thanks to the author! wordle hint

Emilytrantow

A great article, I see the meticulousness in the presentation and information. After reading it, I feel more motivated to learn and develop myself. Sincere thanks to the author! wordle hint

lilinida

...asi zalezi od toho aj ako casto ho budes vyuzivat. my taky maly smoothie mixer mamer tiez doma, tusim v lidli sme ho kupovali ciez nebol ani drahy a esteze tak, lebo zas tak casto sa u nas nevyuziva :D...

matka010

tak to máš potom aj ale šťastie, že si natrafila na prvý raz. lebo nie každý mixér si vie poradiť dobre s každým ovocím alebo zeleninou.