Ahoj :) rozmýšľam nad kúpou nejakého šikovného pomocníka na prípravu smoothie. Mohli by ste mi prosím napísať čomu/akému sa vyvarovať prípadne aký bol dobrý ? Ďakujem krásne
Mixér na smoothie
A great article, I see the meticulousness in the presentation and information. After reading it, I feel more motivated to learn and develop myself. Sincere thanks to the author! wordle hint
A great article, I see the meticulousness in the presentation and information. After reading it, I feel more motivated to learn and develop myself. Sincere thanks to the author! wordle hint
...asi zalezi od toho aj ako casto ho budes vyuzivat. my taky maly smoothie mixer mamer tiez doma, tusim v lidli sme ho kupovali ciez nebol ani drahy a esteze tak, lebo zas tak casto sa u nas nevyuziva :D...
Tiez by som do toho nejako vela neinvestovala, ale tak kazdy sme iny, vsak ano?:)
tak to máš potom aj ale šťastie, že si natrafila na prvý raz. lebo nie každý mixér si vie poradiť dobre s každým ovocím alebo zeleninou.
- vidíš a ja to mám zas opačne. nepotrebujem zas nejaký extra výkon, stačí mi aj lacný smoothie mixér. prvý, čo som našla a vyhovuje:)
ja mam vitamix od vitariana,, ale pouzivam aj na miesenie cesta a ine veci, nie len na smothie preto som kupila drahsi , mne by bol lacnejsi malo co sa tyka vykonu
nf106.uniza.sk , potrebujem zaindexovať stránku pre školský projekt prosím nevyhadzujte môj príslevok. Ďakujem Vám veľmi pekne :)
ja som sla do kuliny a od nich mame mixer artisan v bezovej - je spolahlivy, vykonny a dobře vyzera v nasej vintage kuchyni