Pracie prostriedky z Lidl

Príspevok v téme: Pracie prostriedky z Lidl
Joleen

Ahojte.

Viem že sem nepatrí ale rada by som počula názory a skúsenosti žien ktoré už vyskúšali prací prášok a / alebo práci gél značky Formil z Lidl. Aké máte skúsenosti, oplatí sa kúpiť? Dobre výperù? Ktorá je lepšia prášok alebo gél? Rada by som prešla na tùto značku a predtým než kùpim by som rada vedela či sa to vôbec oplatì. Za vaše odpovede vopred ďakujem.

Joleen

Tak vyprala som jednu davku a mozem povedat ze som spokojna. Dokonca aj fleky z opalovacieho krému mi vysli :) takze asi prejdem na tuto znacku

Joleen

s pecivom som tiez nemala problem kupim iba pre nas dvoch tak 4 ks a este v ten den zjeme a chleba zvyknem dat do mrazaku, tak mi lepsie vydrzi. kozmetiku som kupila zatial bb krem s tym som spokojna, ostatne zatial nemam este vyskusane ( sampon, balsam atd ), co este rada kupujem v lidli su cistiace prostriedky doteraz ma nesklamali. jasne dam vediet ked nezabudnem :D prat budem az v piatok tak musim si to zapamatat :D

Bubliii

Hej hej, potraviny majú OK, nemala som zatiaľ problém hádam okrem pečiva, ktoré nám pravidelne splesnie a skladovaním to nebude - z iného obchodu chleba nám neplesnie.. Len táto drogéria kozmetika od nich mi nesedí. Jediné, čo používam takto sú vlhčené utierky (mega balenie, čo dlho vydrží) a sem-tam vložky kúpim.
Napíš teda svoju skúsenosť potom :)

Joleen

bubbllii vdaka :)

Tak dnes som si kupila tekuty na farebne a na cierne. tak uvidim tento tyzden budem prat tak dufam ze bude ok a nebude zbytocne vyhodene peniaze. co sa tyka nakupovania v lidli zatial dobre skusenosti nechodievam tam casto ale ked nakupim tak je ok. len raz som mala zlu skusenost kupila som si cinsky salat a tam boli mini slimaky dnuka no tak bru chut. ale ako tak potraviny, mrazene vyrobky, o-z atd ziadne problemy.

Bubliii

Praciprasok, ja som mala rovnakú skúsenosť s čističom na WC, tiež som ho musela dať tonu aby som dosiahla nejaký výsledok. Veľmi slabo koncentrované výrobky, zubná pasta detto, po 30s už bez chuti a peny etc.. ako som spomínala, nemám dobré skúsenosti.
Joleen, oživujem ti tému :)