Problemy s kolenom

Príspevok v téme: Problemy s kolenom
Patusha534

Ahojte, som mlada baba mam 20r. Chcela by som sa poradit s niekym kto ma skusenosti s urazom kolena. Dopredu sa ospravedlnujem za gramaticke chybi.Mala som uraz kolena na megneticku rezonanciu som mala cakat mesiac, tak som sla na sukromnu kliniku. Dnes som sa dotackala s vysledkami na ortopedicko-traumalogicku ambulanciu no ani si neprecitali lekarsku spravu a poslali ma domov ze idu operovat. Netusim co sa deje, kedy budem moct chodit,Ci je to vazne alebo kolko sa to bude liecit :( Nevyznam sa vobec v tom co je napisane v lekarskej sprave a nikto mi nevie nic povedat a mna to ubija ze neviem na com som :( Patella:Wiberg III/IV dysplazia,chrupavka signalovo nehomogenna,neredukovana-chondromalacia gr.l rozvlaknene edialne patellarne retinakulum. Skelet: mala area edému kostnej drene (bone-bruise)vo ventrolat. casti lateralneho kondyl femuru stredna tretina, tesne lateralne od toho nalezu je priomna pruhovita hypointenzna lezia s CC rozmerom do 10mm, ktora by mohla zodpovedat kortikalnej abrupcii. Edém kostnej drene v mediokaudalnej casti patelly, stav po luxacii patelly intraartikuarne a v supratellarnej burze objemny signalovo nehomogenny výpotok-hemartros. Prosim vas len mi tu nenakladajte, potrebujem len poradit od niekoho kto do toho aspon trosku vidi. Dakujem :