Tak trošku sa idem posťažovať aj takto na internet. Môj život ma jednoducho vôbec nebaví. Nikdy nevstávam s pocitom kvôli niečomu, čo by mi vyčarovalo každý deň úsmev na tvári. Absolútne nič !!!!! Môj život je veľmi nudný a prázdny. Nič sa mi nedarí, ani tie najmenšie veci mi nevychádzajú. Už od strednej nemám žiadny vzťah, žiadnu kamarátku a všetko čo sa snažím pre seba urobiť mi nevychádza. Po dvoch rokoch som si konečne našiel robotu v ktorej som robil vyše roka, no musel som z nej odísť kvôli terajšiemu zdravotnému stavu. Celý život mám problém s mojou váhou, kde meriam 181cm a vážim niečo medzi 62-65Kg. Cvičil som, jedol som, spal som dostatočne dlho a dokonca som si objednal lavičku s veľkou a malými činkami plus závažie a taktiež som cvičil s vlastnou váhou a pribral som minimum, čo si skoro nikto nevšimol. Z mojej váhy je mi zle. Keď sa vyzlečiem som chudý a je mi zo mňa totálne zle. Ktoré dievča by malo záujem v mojich rokoch (23) o takéhoto chlapa ? Žiadna !!! Keby sa mám pred dákou vyzliecť do naha, že by prišlo k sexu, tak to by som sa asi neodvážil. Prišlo by jej asi zle z toho ako som nezdravo chudý. Každá potrebuje pri sebe riadneho muža v ktorom bude cítiť oporu a pocit bezpečia. Na základnej či strednej som mal vzťahy bolo ich viac ako 3-4 ale vtedy sme všetci boli viacmenej deti a nejak to vôbec neberiem do úvahy vzťahy, ktoré vždy trvali len pár mesiacov. Von chodím len po večeroch niekde na terasu do baru sadnúť alebo len tak s kamošmi prechádzky po nociach. Bývam stále s mamou a sestrou, kde sme sa museli presťahovať do bytu z veľkého domu. Môj život ma proste vôbec nebaví a niekedy sa vôbec pýtam, že načo vôbec žijem. Som na tomto svete asi zbytočný. Nikdy som napríklad nebol na dovolenke, pretože som nikdy nemal poriadneho otca, ktorý nás aj opustil. Nemal som nikdy pekné dectvo z ktorého by som mal pekné spomienky s rodinou na dovolenke na chate či niekde na menšom výlete. Som dospelý človek ale stále žijem ten istý nudný posratý život. Nemám na nič náladu a to som skúšal niekedy myslieť veľmi pozitívne a všetko som bral s úsmevom na perách. Nikdy mi to ale nevydržalo dlho, kedže deň šiel za dňom a stále sa tie nudné dni len za sebou opakovali. Niektorí mladší ľudia od mňa už žijú s partnerkou v byte chodia na dovolenky, tak isto aj s partiou kamarátou a užívajú si život, tak, ako sa má. Mne už sa niekedy ani nehce žiť, pretože nemám na nič náladu a niekedy si myslím, že by bolo lepšie, keby som tu už nebol.
Nebaví ma život !!!!!!!!!!!!!
Dobrovoľníctvo by Ťa nebavilo? Venovať sa deťom či starým ľuďom? Čas by si mal. A chuť - možno by stačilo len vyskúšať. Venovať sa deťom z krízových rodín, ktoré to nemajú na ružiach ustlané rovnako ako si to nemal Ty. Im by si mohol byť pomocou a veľkým kamarátom. A bola by to pre Teba zmena aspoň o 90 stupňov. Zistil by si, že môžeš byť užitočný a .. milovaný.
Ale čo mne toto pomôžeš čo si mi teraz napísala ?? Ja potrebujem zmenu úplne o 180 stupňov inú. Aký úsmev vyčarovať a komu ??? Nemám žiadne kamarátky !!!! Mám len 6 kamarátov s ktorými sa poznáme od 4tej triedy na základnej a my sme už na seba tak zvyknutý, že si len viacmenej keď ideme sadnúť do baru nadávame ako to aj chalani robia. Komu mám vyčarovať úsmev na tvári ??? Mojim kamarátom ??? A čo sa týka prihlás sa na gitaru atď, tak to asi nepôjde, kedže som bez roboty aktuálne už pár mesiacov a baviť by ma to určite nebavilo. A nie koníčky ani nič iné nemám, pretože mama je na nás dvoch celý život sama a otec na nás kašlal, preto sme nikde nechodili lyžovať, snowboardovať alebo ma mama neprihlásila na žiadny krúžok alebo niečo čo by ma bavilo od dectva, pretože na to nikdy neboli peniaze a to bola len všetko chyba môjho fotra, ktorý sa choval, tak ako sa choval. Preto ja teraz sa nemám o čo zaujímať nikdy som nič nové neskúsil a teraz začať hra hokej, futbal a iné veci je už dosť zbytočné. Ja sa proste nedokážem pohnúť ďalej v živote a skúšal som to viacerými spôsobmi. Kamošov tiež nemám takých, ktorí by mi povedali niečo čo by mi zlepšilo náladu, oni mi tak akurát povedia, že som zase negatívny koko. a tým to hasne. Ja by som potreboval môj život otočiť o 180 stupňov ale neviem vôbec, kde začať. Mal som robotu bohužiaľ prišiel som o ňu ako som spomínal. Ja som už raz povedal, ak takto to bude pokračovať stále ďalej každým rokom, tak sa už o to postarám, aby som mal od toho pokoj, lebo ak mám začať žiť niekedy v 30-35 rokov a neužil som si tie najkrajšie časy, keď som bol mladý, tak potom to už môžem celé okašlať.
Nemáš žiadnu záľubu, ktorá by Ťa bavila? Niečo, čo by Ti robilo radosť? Keď máš nudný život, zmeň to. Ja neviem, prihlás sa na gitaru, začni sa učiť nejaký cudzí jazyk, niečomu novému sa venuj. Spoznáš nových ľudí a zistíš, že mnohí sa majú ešte horšie ako Ty. A že nie si zbytočný, lebo aj napriek tomu, že si myslíš, že nič nemáš, máš toho veľa, čo môžeš druhým darovať, aby si im zlepšil deň. Nepozeraj na to, čo Ti má život dať, aby si bol šťastnejší, ale na to, čo Ty môžeš dať, aby si urobil pár chvíľ života niekoho iného šťastnejšími. Niekedy stačí len úsmev, milé slovo, trochu záujmu o niekoho, kto je v problémoch. Ten dobrý pocit pri srdci po takom dobrom skutku na začiatok stačí. A veci sa začnú postupne meniť. Chceš uzdravenie vo svojom živote?
Uzdravuj iných. A nevzdávaj to!
Vieš tam nejde len práve o to dievča, ale aj o to všetko ostatné. Vieš ja som človek, ktorý nikdy nikomu nič nezávidel. Ak niekto vyhrá peniaze, tak mu poprajem, nech ich užije v zdraví a poviem si, aspoň niekto sa bude mať lepšie v tomto po... štáte. Nikdy som nikomu nič zlé neprial. Ale prečo v mojom živote nevychádza absolútne nič, tak to ma asi bolí zo všetkého najviac. Mám kamarátov, ktorí taktiež nemajú zase ustlané na ružiach, ale každý jeden má v niečom vždy lepší život ako mám ja. Nezávidím im to, ale človek by mal mať šťastie aspoň v dačom. Ale ja naozaj nemám v ničom. A kvôli tomu som sa stal negatívnym človekom čo mi dávajú pociťovať aj kamaráti, keď mi hovoria, že som zase negatívny kok... Ja si to uvedomujem ale ja sa pretvarovať neviem. Raz keď mi je z niečoho smutno a je mi nanič z môjho života, tak nebudem sa tváriť ako keby som sa mal perfektne.
Ty si naozaj myslíš, že o Teba môže mať záujem žena len vtedy, keď budeš fyzicky statnejší? Žena, ktorá stojí za to, bude v prvom rade hľadieť na Tvoje povahové vlastnosti, na to, čo je v Tvojom vnútri, bude hľadať, čo je pod Tvojou fyzickou stránkou. Hľadaj lásku a nie sex. Alebo Ti stačí dievča, ktoré s Tebou pôjde po postele kvôli Tvojmu telu? Taká dlho nevydrží a po čase aj tak od Teba odíde.
Tak ako vidím nikto mi asi nevedel poradiť, pretože môj život je naozaj v peknej pi..... Čo už !!!!!