Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcu rozchod, vzala som im kamarata?!

Príspevok v téme: Chcu rozchod, vzala som im kamarata?!
smallpig

VAROVANIE: BUDE TO DLHE
Tak zacneme asi tym, ze asi pred pol rokom som si nasla priatela, ktory je taktiez moj spoluziak. Zo zaciatku som si myslela, ze vsetko bude v poriadku, ale ten vztah sa celkovo vyvinul zle. V skole sa nerozpravame, ale ked sme spolu vonku tak ano. Ale vsetci nasi spoluziaci a kamarati nam hovoria, ze to nema vyznam. Nechapem preco. Niekedy zaciatkom januara mi bratranec povedal, ze vsetci chalani z triedy hovoria ze smrdim. Doteraz mi to nikto nehovoril, ale moc som to neriesila. Prislo mi, ze si to vymysleli, lebo kohokolvek ineho som sa to spytala povedal ze nesmrdim. Taktiez aj moja hygiena je v poriadku. Zuby si umyvam, sprcha bud kazdy den, alebo kazdy druhy. No ale nadavok na moju osobu len pribudalo ked som bohuzial dostala strojcek, rovnatka. Hned ako prve, co som pocula po prichode do skoly bolo: ,,Haha! Dostala rovnatka!" no a aj to som nejak ignorovala a neriesila. Napokon to prerastlo az tak moc, ze ma vzdy ked nie som v skole ohovaraju. Teraz tym myslim chalanov a jednu v uvodzovkach "kamaratku". Zacali o mne hovorit ze som namyslena a take sprostosti. Nikdy by som si nemyslela, ze toto budem musiet riesit. Zasa som nechapala ake pravo maju na to aby toto o mne hovorili?! Ani jeden z chalanov sa so mnou nerozprava a nie je pri mne. Nemaju pravo ma sudit, ked ma nepoznaju. Nedavno mi ta moja "kamaratka" povedala pravdu a to bolo to, ze mi chalani dali prezyvku smradlava lena, nadavaju mi, ohovaraju ma a to z takeho uplne hlupeho dovodu, ze som im vzala kamarata, mojho priatela. Nedavno chalan, ktory ma pravdepodobne nenavidi najviac, sedel pri nasom stole a ja som sa normalne bavila s tou "kamaratkou". Povedala som jednu vec a hned som od neho dostala: ,,A to koho zaujima?! Kto sa s tebou rozprava?!". "kamaratka" sa na tom zacala smiat a ja som nevedela preco mi toto spravil. Uznavam, ze si ma zastat mohla. Taktiez moj priatel mi nedavno povedal, ze ma jeho kamarat pravdu a, ze on pre nas vztah robi vsetko a ja nepohnem ani prstom. Tak toto sa ma fakt dotklo. Ja ze nic nerobim? Ten vztah som dvakrat zachranila, ja ho volam von (nie on mna), snazila som sa ho presvedcit aby bol v skole so mnou, ale nevyslo to lebo ma odkopol a povedal ze on je v skole s chalanmi. Nejak mi prislo, ze ich ma radsej ako mna. Fakt neviem ako dalej. Som len ticha introvertka a hanbim sa chalanom cokolvek povedat. Nikdy som sa s nimi otvorene nerozpravala tak nechapem podla coho ma sudia. Zacali si ma vsimat, ked som zacala chodit s tym mojim priatelom. Pred tym o mne hovorili v tom zmysle, ze jaku dobru rit mam, ze som pekna (skutocne to povedali)... Ale teraz jak mam priatela su to len urazky jaka som spatna a tak podobne. Vsimaju si na mne kazdej chyby, ktoru potom spolocne preberaju dopodrobna a ja neviem ako dalej prosim poradte mi!

Alessandra99

Ahoj, Lenka,

prečítala som si celý tvoj príspevok. Prídeš mi ako jemné, inteligentné a dobré dievča. Začala si si však s nesprávnym. Zvláštne je už len to, že s priateľom sa v škole nebavíte, len mimo nej. On keď je v škole s tebou byť nechce ? Áno, netreba odrazu všade chodiť spolu ako siamské dvojčatá, ale toto mi príde divné. Ty ťaháš jeho von? To čo je? Neobháji si ťa pred kamošmi, príde mu ok, že na teba vymýšľajú hlúposti a očierňujú ťa. nakoniec ti ešte povie, že nič nerobíš pre váš vzťah. Zhrnutie: CHODÍŠ S TOTALNYM DEBILOM. Teraz ti to príde, že prečo to takto na neho hovorím, ale časom sama zistíš, že je to nesprávny človek, ktorý ťa len ťahá na dno ako kotva. A že čím skôr s ním nebudeš, tým lepšie pre teba. Takže nestrácaj s ním viac čas. Ty by si mala byť s niekym celkom iným.

Tvoji spolužiaci - no je to banda ubožiakov, čo iné. Ak nebudeš riešiť ich ani ich kamoša (=tvojho priateľa) - tak po čase ti dajú pokoj. Lebo ak na nich nereaguješ, prestane ich to baviť. Každá búrka trvá tri dni :) A keď skončí škola, tak ich už nikdy nemusíš vidieť.

Čiže moje rady: zbav sa toho debila a jeho kamošov ignoruj ako sa len dá.

Veľa síl ! V živote musí byť človek silný a "obrniť sa tými najmocnejšími štítmi :)

somsom

Ja by som si ich postavila do kruhu vsetkych a spytala sa na rovinu, o com im ide?? A ci chapu, ako mi ublizuju pre nic za nic.
Prisproste detiska, to co riesite v tych vasich hlavach? Kraviny...denno denne facebooky, same videa, fotky, mobily, youtuby, lajky...zivot vam unika, mladost vam unika. Cela grupa je schopna spojit sa proti niekomu a psychicky ho tyrat. Fuj! A potom sa niekto spyta, preco nechcem do tohto sveta priviest dieta. No naco? Bud bude tyranom, alebo tyrane.
Ak toto nie je vymyslena tema, tak ti poradim jedno. S tym trkvasom sa rozid, je to este dieta, ktore nevie o zivote ani prd. To, ze zarastate na intimnych miestach z vas dospelakov nerobi. Neviete nic o zivote, preto ste schopni sa pozabijat bezdovodne medzi sebou. A na cokolvek zo strany spoluziakov, sa len usmievaj. To ich rozculi este viac, ak budu vidiet, ze si nad vecou

bysun7

Vykašli sa na nich choď o nich preč, venuj sa svojim vecian,načo sa s takými stretávaš najdi si iných,venuj sa záľubam.Povedz na buduce nch daju pokoj,ignoruj ich, v najhoršon povedz učitelovi alebo mame
nech im dohovorí.Vyhýbaj sa im.
Šak sa umývaš, asi rýpu