Lámanie vlasov

Príspevok v téme: Lámanie vlasov
CoRobit

Dobrý večer. Mám problém s lámaním a vypadávaním vlasov. Keď si ich češem.
Keď si zmyjem vlasy tak ich uterákom poriadne pretrepem a donedávna som si za mokra vlasy aj česala. Teraz už nie. A nepodstrihávam ich Môže to byť tým ?

Aké máte skúsenosti so šampónom Revalid ?
Aké má účinky ? Po akej dobe začne učinkovať ?
O tabletkách nepotrebujem vedieť, tie brať nebudem.

Vopred ďakujem.

WHISPER

..vlasy treba pravidelne podstrihavať, potom sa nečudujte že sa vám lámu... lebo su suche konce... nestačí podstrihnuť 1x do roka..

ale každe 3 mes. stačí 0.5-1cm

ja tak chodím pravidelne už asi 3 roky a vlasy mám po pás a nelámu sa mi..odkedy chodim podstrihavať...

+ po každom umyti ked si polosuche vlasy idem rozčesať použivam olejček z DM asi 3€,...na končeky,.. brutalne je dobrý...

ara1255555

ahoj, mne davnejsie velmi pomohol odvar zo zihlavy (natrhas zihlavu ja trham cca 3,4 stonky, oplachnem to a zalejem vriacou vodou po umyti si s tym zlej vlasy a neoplachuj)
1. ked sa ti nechce tak Dixi ampulky oba druhy (dm)
2.aj vajickovy zabal mi velmi pomohol 1,2 zltka rozmiesas pridas olej,kavu .... alebo ani nemusis
3. henna- parkrat som pouzila bezfarebnnu prvykrat bez vysledku podruhy super ale nie na dlho

ja mam teraz taky problem uz pol roka a si neviem dat rady ze sa mi veeeelmi polamaly a vypadali vlasy no katastrofa a nic mi nepomaha ako trochu sa to zlepsilo ale malo som zufala chodim s tym na kozne, beriem zinok zazraky nevidno
a este k tomu sa mi neskutocne mastia vlasy

WHISPER

len tak dalej pokračuj v šuchaní ich uterákom a trhať si ich mokré hrebeňom a potom sa čuduj..

tema založená na zaklade "nechcem žiadnu radu len sa nudím"...

ked sa o ne nebudeš poriadne starať a budeš ich mechanicky ničiť žiaden revalid ti nepomože...