Hrozi nieco pri nedostavenie sa na rehabilitaciu?

Príspevok v téme: Hrozi nieco pri nedostavenie sa na rehabilitaciu?
Dead

Zdravim, viem ze som podpisal nejaky suhlas s rehabilitaciou, v tejto suvislosti sa chcem spytat, ci mi nieco hrozi, ak by som sa nedostavil na 1 alebo 2 rehabilitacie.

Moja situacia, mal by som absolvovat 10 dni, ak si ukoncim PN, teda uz nebudem PN a posledne 2 dni nepridem, hrozi mi nieco?

Prip. to musim niekde nahlasit, lekarovi ktory mi vystavil vymenny list, vseobecnemu? Staci zavolat ze nepridem? Alebo priamo na mieste rehabilitacie oznamit ze nepridem?

Vopred dakujem za vsetky odpovede.

Dead

Tak som tam dnes volal niekolkokrat, ale neviem sa dovolat. Staci teda povedat ze som tam volal? Je mozne ze budu teraz dovolenky, tak sa mozno ani nedovolam. Na kontrolu pojdem v dohodnuty termin. Je este nieco co mozem spravit? Oznamit to obvodnemu lekarovi, resp. ortopedovi?

Dead

Dakujem, PN mi vie zrusit obvodny, to mam overene, ale potom este musim na kontroly, iba tie rehabilitacie by som chcel ukoncit, tak snad to pojde bez problemov.

buliki

nič ti nehrozí, nemusíš vybrať vsetko, napíše ti tam ortoped že ovladaš a cvičíš sam doma, normalne zavolaj že to nevybereš, ak sa budú pýtať
povedz že sa s tepla necítiš dobre a hotovo. nemusiš všetko vybrať.
PN ukončuje zrejme obvodak , po ortopedovi nie,
To je jedno či vybereš RHB-to je tvoja dohoda- povedz ortopedovi že stačí.
Ak sa cítiš na to a chceš už isť do roboty alebo čo, tak možeš ukončiť aj skor.,Jasne všetko dobre.a potom sa ešte šetri pre istotu.

Dead

Dik za odpoved, toto by preslo ak by som neprisiel raz, ale dvakrat to uz bude podozrive. Nemozem povedat priamo ze nepridem posledne 2 dni, bez konkretneho dovodu? Tie cviky viem takmer vsetky cvicit aj doma.

Mam vymenny list - poukaz, kde mi davaju peciatky s datumom, uz mam dohodnuty aj termin k lekarovi ktory je priamo tam, nasledne mam ist este k ortopedovi a potom k vseobecnemu.

Myslim ze tie peciatky su skor na to, aby to niekto nezneuzival a nesiel viackrat, ale ked pridem na kontrolu a bude tam o 2 peciatky menej, nebude to problem?

buliki

PN vystavuje niekto iný ako RHB, nič ti nehrozí, zavolaj že sa netíšiš dobre, je teplo a niečo si vymysli.Nič sa nestane.
Zaleži či ti musí dať nejaký papier pre obvodáka-alebo kto ťa tam poslal.
Zavolaj že sa necítiš dobre.