Alkoholizmus

Príspevok v téme: Alkoholizmus
ozratymagor

Ahojte,založil som túto tému,lebo som alkoholik a sám nedokážem prestať piť,lebo keď si nevypijem tak mi je príšerne zle až po kedy si zas nevypijem. Dá sa nejako prestať piť aj bez protialkoholického liečenia ? Čo mám robiť,keď mám obrovskú chuť na alkohol a je mi fyzicky zle ?

Nepijasadrzim

Poriadne čítaj opilec. Pokial piješ tak ako ja a mnoho inych v dvojdecakoch rumy alebo ine tvrde naex nato si das vino a piva až ta hadze....zaspiš....rano staneš hlava boli trases sa... A pozri sa do zrkadla jaku mas napuchnutu papulu a oci. Odfoť sa. Nepi tyzden musis vydrzat . Uz po par dnoch sa ti huba zmensi a ksicht vrati do povodneho stavu. Kup si fatru a ryl lopatu a krompac a zradlo vela a kopaj kop jamy. Zahadzuj a zase kop. Potom osprchuj medzi tym vypi 2 litre fatry. Dufam ze som ti poradil.

neviem111111

existuje aj ambulantna liecba, kazdopadne ale musis vyhladat psychiatra, aby posudil tvoj stav a ci je takato liecba pre teba vhodna.
na tieto stavy existuju lieky. existuju lieky aj na potlacenie chuti na alkohol. lekar ti povie viac.