Môj ex, s ktorým sme boli spolu 10 rokov má zajtra sviatok-narodeniny. Rozišli sme sa preto, že on si našiel inú. Teraz je už s ňou aj ženatý a majú spolu dieťa. Spočiatku chcel ešte udržovať priateľstvo, kávičky a pod. Ja som to však časom stopla, pretože to k ničomu neviedlo a mňa to len brzdilo na ceste vpred. Momentálne spolu nijako nekomunikujeme, nevideli sme sa asi 4 mesiace. Teraz neviem či mu mám napísať k sviatku len takú zdvorilostnú sms alebo ho celkom odignorovať. Neviem sa rozhodnúť. Na jednej strane si myslím načo sa pripomínať nech si žije svoj nový život, na druhej mi to pripadá, že slušnosť káže napísať.
Prosím poraďte.
Sviatok
Kloy, lenze medzi vami je rozdiel. Ty si tomu svojmu stala aspon za to, ze si ta vzal a ozenil sa s tebou. Ale dotycna tvorila s nim par, sucast 10r a nic. Vlastme ano, nasiel si inu s ktorou ma decko a s tou sa aj ozenil. Stratila s nim 10r a vymenil ju za inu s ktorou sa behom chvile ozenil ai. Takze taky jej stoji akurat tak za vztyceny prostrednik. Je rozdiel exfrajer a exmanzel. Ak ty si s nim mala este aj deti, tak musite byt v kontakte ci chcete/nechcete.
Ahoj .. s muzom sme zili spolu 17rokov..nas vztah ochladol a rozviedli sme sa.Teraz mame kazdy svoj zivot,ale na sviatky si vzdy napiseme.Prezila som s nim pol zivota ,nikdy ho nevymazem zo svojej minulosti.. mam ho rada ako brata,to je vsetko.Otazne je co ty k nemu citis.. aky bol priebeh vaseho vztahu..rozchod atd.Ja by som napisala
Ak žena napíše ženatému, tak to je neslušné
naozaj nepochopim jednu vec... ze ludia co sa rozidu chcu ostat ,,kamarati... nic pokryteckejsie fakt neni v tejto dobe ako toto.... tebe ocividne neni lahostajny ked o nom vies vsetko este mu chces aj pisat...ma druhu zenu a decko co riesis? naco sa brzdis...
"slusnost káže napísať" ?
To si odkiaľ vzala takú hlúposť, prosím ta?
Jasné že mu nepíš a ani ho už nerieš vo svojej hlave. On ma svoj život a ty sa venujem tomu svojmu.
Inak dobre že si vtedy stopla to kavickovanie, stretávanie, áno k ničomu by to neviedlo.
nepíš nič a konečne sa odpútaj od neho.
Neviem, ci by sa tebe pacilo, keby tvojmu manzelovi pisala ex sms k sviatku. Este som nepocula o takej slusnosti, ktora by kazala blahozelat byvalym k sviatku.