Nemôžem sa zbaviť hnevu

Príspevok v téme: Nemôžem sa zbaviť hnevu
zbavithnevu

Ahojte, mám veľký problém sa zbaviť hnevu. Hnevám sa na mamu lebo vždy mi vyperie veci keď si to nevšimnem na nejakej vyššej teplote a potom sa mi všetko zničí. Už som to s ňou toľko riešila že si vyperiem sama..ale stále sa tento problém opakuje.....a teraz naposledy sa mi takto zničila pekná kôpka vecí. Strašne zle to znášam a drží ma to niekoľko dní..vytáča ma to tak že chodím ako dynamit. Už sa nevládzem s mamou hádať, no ten hnev vnútri ma zožiera. Vravím si kľud sú to len veci ale mňa to tak pohlcuje..vravím si nenechám si tým zničiť deň..ale keď ide o túto vec normálne cítim v sebe také bublanie hnevu aj niekoľko dní..pri jedných nohaviciach ma to držalo týždeň .. :( ako sa toho hnevu zbaviť? Lebo ma to ničí a viem že tie zničené veci to už nezachráni...

uterak

Nema zmysel sa s nou hadat a nieco jej vysvetlovat, ked nechape. Nie kazdemu bolo dane chapat veci :) Lepsie urobit proti tomu opatrenie. Das si svoje spinave veci do jedneho cierneho igelitoveho 120 litroveho vreca, hodis k sebe do skrine, aby to vrece mama nenasla a ked sa ti tam nazbiera dost veci na pranie, tak si ich vyperies. Problemy sa maju riesit a nie nad nimi plakat a dusit v sebe hnev - negativnu emociu. Radsej zapojit rozum a vyriesit vec. Z toho budes mat aj ty dobry pocit. Ked sa ti nepaci igelitove vrece, mozes pouzit aj cestovnu tasku, ako chces :) Ludia pracujuci v zahranici v hoteloch, taktiez ludia byvajuci na ubytovniach takto funguju cele roky a :) co?:) nevidia v tom problem :)

kafe

vynadaj mame na papieri, poriadne šťavnato a potom to roztrhaj na malé kúsočky. Veci, aj špinavé prádlo si zamykaj do skrine.